Játék webáruház a javából

Játék webáruházunkban olyan híres játék márkákkal találkozhat, mint a Play-Doh, a Mattel, a Hasbro, a Monster High, a My Little Pony, a Transformers, a Mia stb. A Póny Játék webáruházban minden korosztály számára megtalálhatja a legmegfelelőbb játékot, ráadásul most, hogy jön a Karácsony, folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

[wp_ad_camp_1]

Játék webáruház a javából a Póny Játék, ahol kedvezményes árakon vásárolhat magas minőségű, márkás játékokat. A Fischer Price Imaginext városi kaland építőmunkás egy nagyon jó áron kapható játék, amely 3 éves kortól ajánlott, minősége első osztályú. Ez a fúró nagy segítség lesz majd a város átépítésében, hiszen ezt egy igazi építőmunkás könnyen tudja majd kezelni. A csomagban levő forgó fúrófejet rá lehet csatlakoztatni a játékfigurára, így máris kezdetét veheti a munka. Webáruházunkban nemcsak ilyen és ehhez hasonló játékokat, hanem akár diavetítő gépet is vásárolhat, amely léptetni tudja a képeket, fókusza állítható, és ki tudja vetíteni a képeket 130 cm-es nagyságra.

Játék webáruház

Játék webáruház

A játék négy darab D típusú elemmel működtethető, és hálózati adapter szükséges hozzá, amit mi adunk hozzá. A játékhoz hozzátartozik egy darab Vuk diafilm is. A diavetítő leddel működik, nem izzóval, így sokkal hosszabb időtartammal működik. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a játékokról, vagy ha megtekintené teljes játék kínálatunkat bátran keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt bővebb leírást talál majd. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszoljunk a kérdésekre. Válasszon minket a magas minőségű és kedvező árú játékokért.