Jelek, amikből megtudhatjuk, hogy tetszünk a másiknak

Sajnos az élet nem olyan egyszerű, hogy tetszik nekünk valaki, és rögtön megtudjuk, hogy mi is tetszünk neki, hiszen manapság szinte senki nem olyan bátor, hogy odamenjen a másikhoz, és igenis kimondja: tetszel! Épp ezért most összegyűjtöttük egy csokorba azokat a jeleket, amik arról árulkodnak, hogy a másik fél érdeklődik irántunk. Ha ezen jelek valamelyikét, vagy ezek kombinációját, akkor biztos lehet benne, hogy tetszik az adott személynek.

[wp_ad_camp_1]

Az állandó mosoly lehet az egyik jele annak, ha tetszik a másik félnek, hiszen ha az ember vonzódik a másikhoz, akkor levakarhatatlan a mosolya, minden szava és minden mozdulata megmosolyogtatja, ráadásul ha a másik fél érzései erősödnek, akkor a szemöldöke is felszaladhat. Ha valaki nagyon fürkészi és hosszú ideig figyeli a másikat, az is egy jele lehet a vonzalomnak, és ez a fürkészés akkor a legegyértelműbb, ha elkapja a fejét, miután észrevettük, hogy figyel minket. Ha valaki tehát hosszú ideig figyeli az arcunkat vagy a testünket, akkor egyértelmű, hogy érdeklődik irántunk. Sokat elárul az is, ha a másik fél komolyan érdeklődik irántunk. Érdekli a napunk minden pillanata, valamint olyan dolgok is érdekelni kezdik, amik előtte egyáltalán nem.

Szimpátia

Szimpátia

Ha például tetszünk valakinek, akkor észrevehetjük, hogy elkezdte ugyanazokat a zenéket hallgatni, vagy azt sportolni, amit mi. Ami a beszédet illeti, az is megváltozik, ha tetszünk valakinek, és ilyenkor kétféle verzió van. Az egyik verzió az, hogy a másik fél teljesen kinyílik előttünk és akkor a legélénkebb, amikor velünk beszél, viszont olyan is van, amikor a másik fél teljesen elveszti az önuralmat a szavak felett és nem tud ésszerűen fogalmazni. Végül pedig a testi kontaktus is egy jel lehet, tehát ha egy személy folyamatosan megérinti valamelyik testrészünket, például a karunkat vagy a derekunkat, akkor az egyértelműen a vonzalom jele.