Jelek, hogy merre tart a párkapcsolatunk

Egy kapcsolat elején sosem tudhatjuk, hogy mire számíthatunk, amikor már jobban kiismerjük a másikat. Hiszen mindenkinek vannak rigolyái, hibái, melyek az idő múlásával, a rózsaszín fátyol elillanásával sokkal idegesítőbbé válhatnak.

[wp_ad_camp_1]

Mi most összeállítottunk pár jelet, melyből azt tudhatjuk meg, hogy előre vagy hátra haladunk. Sokszor arra kell rájönnünk nekünk nőknek, hogy a férfiak igen furfangosak és nem is olyan könnyű kiigazodni rajtuk. Ám, ami legrosszabb, hogy sokszor ő maga sem tudja, hogy mit szeretne. Onnan biztosan tudhatjuk, hogy jó után járunk, ha együtt mutatkozunk hivatalos eseményeken, bemutat a szüleinek, vagy, ha éppen a lakásában biztosít számunkra egy fiókot, melyben a legfontosabb női kellékeinket helyezhessük el. Az is nagyon jó jel, lehet, amely arról árulkodhat, hogy gyengéd érzelmeket táplál felénk, hogy előveszi a legháziasabb oldalát, és időről időre meglep bennünket. A közös filmezések is nagyon árulkodóak lehetnek.

Párkapcsolat

Párkapcsolat

A legtöbb férfi bizony nem szereti a nyálas, csöpögős szerelmes filmeket, de mi nők pedig azokért rajongunk. Amennyiben a párunk képes feláldozni magát és megnézni velünk egy ilyen filmet, akkor ott már teljes a szerelem. Ez után már csak az lehet biztatóbb, ha beavat a terveibe és közös jövőről beszél. Ám most nézzük az árulkodó jeleket, melyek semmi jót nem hoznak. A legrosszabb opció, amikor már az első randin ágyba akar vinni, hiszen ez egyenlő azzal, hogy nem lesz több egy futókalandnál. Vagy, ha három órás ismeretség után azzal áll elő, hogy szeretlek. Ugyanis ezzel szeretne levenni a lábunkról. Majd az együtt töltött este után, közli velünk, hogy reggel korán kell kelnie. Ezek azok a jelek, melyek azt jelentik, hogy minél messzebbre meneküljünk. Figyeljünk a jelekre!