Jordánia csodálatos tájai várják!

Jordánia mindent kínál egyben:  Petra kincstárát, Jerash-t és ókori római romjait, a beduinok örökségét a Wadi Rumban, a keresztes várakat és a lélegzetelállító kilátást a Holt-tengerre. Egyszerűen Jordániában nehéz kiválasztani a szórakozás legjobb módját.

Jordánia ajánlatok várnak minden kedves érdeklődőt az invia.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket bátran és mindent megtudhat amit tudni érdemes.  Ebben az országban az iszlámot az egyik enyhébb formájában gyakorolják: a jordániai látogatás valóban segít megszabadulni az iszlámmal kapcsolatos előítéletektől és sztereotípiáktól. A Holt-tenger: gyakran beszélünk a világ legmagasabb csúcsairól és nem a legalacsonyabbról. Nos, a Holt -tenger a világ legalacsonyabb pontja, 394,6 m mélyen fekszik (1269 láb) tengerszint alatt. Ragadja meg a lehetőséget, fedezze fel ezt a hatalmas sós tavat, és kényeztesse magát egy fényűző iszapmaszkkal. A Holt-tenger olyan üdülőterület, amely magas turisztikai vonzerővel bír, köszönhetően a Holt -tenger természeti környezetének egyediségének, amely számos rekreációs, gyógyászati ​​és terápiás tulajdonsággal rendelkezik. Ezenkívül a Holt -tenger térségét az egyik legszebb helynek tekintik, ami miatt a legnagyobb szállodaláncok közül kilenc szállodát és üdülőhelyet létesítettek Jordánia tengerpartján.

Akaba: A lilás árnyalatú hegyekben, amelyek foszfátokban gazdagok, Akaba Jordánia egyetlen tengeri kijárata. Élvezze Aqaba fő látnivalóit, beleértve a világ legkiválóbb búvárkodó lehetőségét, valamint a vízi sportok teljes skáláját. Akaba stratégiai elhelyezkedése miatt a Közel-Kelet egyik legfontosabb kikötőjévé vált. Nemzetközi tengerjáró hajók látogatják évente, hogy a vendégek számos tevékenységet és egynapos túrát élvezhessenek Akaba közelében és Jordánia belsejében. További részletekért és az ajánlatokért nézzen be az invia.hu-ra.