Kambodzsa legszebb városai

Kambodzsa városai tökéletesen megfelelnek a kalandvágyó turisták számára, hiszen Kambodzsa varázsa és népének kedvessége magáért beszél. Töltsön el néhány napot a helyi piacokon vásárolgatva, vagy nézzen be a környékbeli bárokba és lazítson a Mekong partjai mentén, és hagyja, hogy a bájos ország rétegei kitárulkozzanak Ön előtt. Itt vannak tehát Kambodzsa legszebb városai, amelyek csak arra várnak, hogy Ön felfedezze őket.

[wp_ad_camp_1]

Kambodzsa fővárosa látta még manapság is  kemény időket és harcokat él meg, de a város szomorú múltjával olyan erő és ellenálló képesség jött létre, ami igazán lenyűgöző. A régi iskolában található Tuol Sleng Genocid Múzeum kegyetlen emlékeztetőként szolgál a kambodzsai lakosságnak a legutóbbi elszenvedett rettegései miatt. Phnom Penh viszont a szomorú történelem ellenére rengeteg turistát vonz évről évre, ami nem is csoda, hiszen egy nagyon szép városról van szó, ahol rengeteg lehetőség van. Siem Reap egy poros, szórakoztató de végtelenül energikus város.

Kambodzsa

Kambodzsa

A legtöbb délkelet-ázsiai látogató egy bizonyos pillanatban Siem Reapban találja magát, ha nem különösen a város miatt, akkor Angkor világhírű templomai miatt. Egy gyors út a városközpontból, és a dzsungelben megőrzött templomi komplexumban találhatja magát, ami úgy néz ki, mintha egy könyv oldalain sétálgatna. A Siem Reap városába látogatók élvezhetik a finomabbnál finomabb vacsorákat és italokat, valamint áttáncolhatják az éjszakát, ha pedig pihenésre vágyik, akkor ellátogathat egy masszázsszalonba. Sihanoukville Kambodzsa elsőrangú tengerparti üdülővárosa amely egy eldugott helyen található. A kis halászkikötő igazi turistamágnes, főleg azok számára akik azért jönnek Kambodzsa partvidékére mert szórakozni, pihenni és lazítani szeretnének.