Infraszauna magas minőségben

A cégünk megalapítása óta mindig arra törekedett, hogy valami egyedit és sajátos megjelenésű, illetve exclusive kivitelben elkészített termékeket adjon vissza a megrendelőknek.

[wp_ad_camp_1]

Infraszauna tökéletes választás lehet saját használatra az otthonába. A kínálatunkban számtalan fajta szaunát megtalál, melyeket mindig a megrendelő igényei szerint készítünk el, mindezt magas szakértelemmel és kiváló minőségben. Amennyiben minket választ, akkor mi garantáljuk a tökéletes minőséget, a kimagasló alapfelszereltséget, egyedi igényeknek megfelelő kivitelt és tervezést, illetve ez mellett még az igazi luxus érzetet az otthonában. Merjen nagyot álmodni, és mi azt garantáltan megvalósítjuk. Az általunk gyártott infraszaunák, mind a magas minőségű Vitae infrasugárzókkal készülnek. Minden megrendelést az egyedi igényekhez mérten igazítunk, a praktikummal és a realitással összegyúrva. A termékeink kizárólag kézi munkával készülnek, így a legapróbb részletek kidolgozására is figyelünk. Amennyiben Ön is szeretné az igazi Spa élményt elhozni az otthonába, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindent megvalósítunk, amit elképzelt.

Infraszauna

Infraszauna

Továbbá ez mellett, még garantáljuk a legjobb árakat is, melyekre nem számolunk fel szállítási költséget, attól függetlenül, hogy az ország melyik részére történik a kiszállítás. Minden általunk elkészített luxus kivitelű szaunára 2+3 év garanciát biztosítunk. Amennyiben felkeltettünk az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a weboldalunkra látogatva, amelyet a simonwellness.hu -ra kattintva talál. Az oldalunkon minden bővebb információt megtalál, illetve a teljes kínálatunkat megtekintheti. További elérhetőségeink a +36 20 333 22 77-es telefonszámon, vagy írhat nekünk az office@gmail.com e-mail címre.