Kiváló műsorok a küzdősportok szerelmeseinek

Sokan éreznek megmagyarázhatatlan vonzalmat a küzdősportok iránt, így nem csak űzik, de szívesen nézik is, hogy csinálják a profik. A Sport 1 műsorán számos lehetősége van, ha a keményebb sportokat szeretné megtekinteni.

[wp_ad_camp_1]

Musor.tv weboldalon megtekintheti a különféle adók, köztük a Sport 1 műsorújságját is, így biztosan nem marad le kedvenc meccseiről. Izgalmas boxmeccseket tekinthet meg az, aki a Sport 1 csatornára kapcsol. A legnagyobb nevektől kezdve a hazai reménységekig számos izgalmas meccs várja. Aki, maga is boxol vagy szereti figyelemmel kísérni az ökölvívás világában zajló eseményeket, annak nem érdemes más hova kapcsolni. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a világ legnagyobb ketrecharc szervezetéről, vagyis a UFC-ről (Ultimate Fighting Championship), mely időről – időre a legnagyobb neveket vonultatja fel egymás ellen. Számos küzdősportoló akad, akinek ez a csúcs, a cél, ahova jutni akar. De, nem csak a profik, a hobbisták is szívesen nézik végig a meccseket.

A UFC nem volt még Magyarországon, így aki nem utazik ki valamelyik gálájukra, az kénytelen a tv – n keresztül szemlélni a meccseket. A számozott gálákat élőben a hajnali órákban tudja megtekinteni, azonban még aznap délelőtt is megtekintheti az ismétlést, ha esetleg nem szívesen mászott ki az ágyból a műsor kedvéért. A küzdősportért rajongó hölgyeknek sem érdemes a konyhába száműzni magukat, hisz nem csak a férfiak küzdelméért izgulhatnak, de a nőket is láthatják egymás ellen küzdeni, akár címmeccsért is. A meccsek alatt magyar kommentár hallható, így érdekességekre, hasznos információkra is felhívják figyelmét, hogy semmi érdekesről ne maradjon le. Válassza a Sport 1 csatornát az izgalmas meccsekért a haverokkal vagy akár barátnőjével!