Lassan elindul a The Voice

Talán kevesen tudják, hogy a The Voice zenei műsor Hollandiából indult el hódító útjára. Már több mint 40 ország tűzte műsorára ezt a különleges zenei programot. Brazília, Amerika, Németország, Ausztrália, csak egy pár helyszín ahol már nagy sikert könyvelhetett el. A műsorhoz nagy nevek is fűződnek: Tom Jones, Christina Aquilera, Will I. Am.

[wp_ad_camp_1]

Nézzük meg, hogy ez a zenés műsor miben lesz más, mint mondjuk az X-Faktor vagy a Megasztár.  A zsűriben minden alkalommal könnyűzenei előadók töltik be a döntnökök szerepét. Ide csak olyan énekesek kerülhetnek be, akik tisztában vannak tehetségükkel. A kezdők mellett a befutott énekesek is helyet kaphatnak a versenyben és jelentkezhetnek a tehetségkutatóba. Ebben a műsorban tényleg csak a hang számít!

The voice

The Voice

A Magyarországi mesterek listája már napvilágra került, hiszen a TV2 augusztus 6-án bejelentette, hogy Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel, Malek Andrea és Somló Tamás vesznek majd részt a tehetségkutatóban. A zsűri szerepét töltik be nagyjaink, de az ő feladatuk lesz a verseny folyamán, hogy az előadókat, tanácsadóként segítség végig a különböző válogatókon. Az előadókból csapatok alakulnak és végig egy csapatként készülnek fel majd a különböző megmérettetésekre. A The Voice valamikor ősszel indul útjára, de a konkrét időpontot sajnos még nem jelentette be a TV2. Reméljük, hogy egy igazán színvonalas és izgalmas zenei tehetségkutató verseny szemtanúi lehetünk. Egy biztos, hogy már nagyon sokan várjuk az őszi indulást!