Legjobb szálláshelyek Hue-ban

Az egykori DMZ közelében zajló heves harcok látványa a vietnami háború idején, a közép-vietnami Hue városában a történelméről híres. Az utolsó Vietnámban épült császári palota Hue-ban található, valamint – a város szélén – a királyi család tagjai számos díszes síremléke is látható.

[wp_ad_camp_1]

Az Indochine Palace a neve az egyik legszebb szállodának, mert valóban olyan, mint egy palota. A toronymagas fehér épület egy nagy szálloda, ugyanolyan nagy medencével kint, pálmákkal és napozóágyakkal körülvéve. A vendégek használhatják a fitneszközpontot és a gyógyfürdőt, valamint számos étkezési helyet és bárt. A szálloda szobáinak elegáns keveréke a hagyományos vietnami esztétika, kortárs dizájn által vezetett részletekkel keresztezve; a folyóra néző kilátással is büszkélkedhet. Költségvetés-barát lehetőség ez Hue városában. A Hotel La Perle járólapozott padlóval, egyszerű meszelt színekkel és zöld függönyökkel díszített szobákat kínál. Néhány szobából a városra nyílik kilátás.

A Hotel La Perle helyszíni étterme kínál vacsorát is, valamint egy 24 órás recepció is kínál túrákat. A legjobb az egészben, hogy a hallban egész nap ingyenes tea és kávé van, valamint friss gyümölcs áll rendelkezésre! A császári város három kilométerre található a szállodától, emellett számos étterem, vendéglő és bár fedezhető fel a környéken. Az Alba Spa Hotelben található egy ásványi gyógymedence, ahol pihenhetnek a vendégek, valamint egy étterem és egy bár várja őket, ahol egy-két itallal zárhatják a napot. Kevesebb mint egy kilométer van ettől a hihetetlen ár-érték arányú szállodától a Notre Dame-székesegyházig. A gyarmati stílusú, 1900-as évekbeli An Dinh palota szintén rövid sétával elérhető. A Cherish Hue Hotel 11 emeleten helyezkedik el, elegánsan berendezett, pihentető légkörrel büszkélkedhet. A tágas és jól felszerelt szobák csiszolt fapadlóval, valamint a városra és a folyóra néző kilátással rendelkeznek.