Legjobb szálláshelyek Kuchingban

A rejtélyes malajziai Sarawak állam fővárosa, Kuching az a hely, ahová érdemes menni, ha esőerdőkhöz, nemzeti parkokhoz szeretne hozzáférést – és bepillantást kérne a hihetetlen orangutánok életébe, akár a vadonban, akár a szentélyben.

[wp_ad_camp_1]

De maradjon Kuchingban csak egy kicsit tovább, mint amire egy túra lefoglalása szükséges, és lenyűgöző várost talál, amely keveréke a kínai kultúrának, több őshonos etnikumnak és egy szokatlan brit múltnak köszönhetően. Az ételek, az érzés, a vásárlás – mindez fantasztikus Kuchingban. A Harbour View Hotel nagyon közel helyezkedik el Kuching vízpartjához. Csak pár lépésre van a kompakt Kínai Történeti Múzeumtól és a Hills bevásárlóközpont ételeitől és üzleteitől. A szálloda kényelmes és barátságos szobái meleg, földies színekkel díszítettek – némelyikből csodálatos kilátás nyílik a folyóra. A helyszínen van egy kávézó, ahol a vendégek kortyolgathatnak, valamint van egy szórakoztató karaoke-szalon, ahol italokat szolgálnak fel. Ez a szálloda nem idegen a különleges események megtartásától – például házasságok és fogadások könnyen megszervezhetők. Utazásokat a közeli nemzeti parkokba is lehet szervezni.

A nemzetközi szállodalánc része, a Pullman Kuching éles és stílusos. Nem kevesebb, mint öt étkezési lehetőséget tartalmaz, így kényelmesen elkényeztetheti magát esti étkezés közben. Van egy elegáns szabadtéri medence is, ahol napozhat, vagy megmártózhat. A szobák a könnyű esztétikának és a kortárs hűvösségnek a hívei és csokoládé színekben vannak díszítve, kilátással a városra. Szánhat egy kis időt a fürdőre, vagy eltölthet egy fitnesz órát az edzőteremben. Ezt a szállodát közvetlenül a Hills bevásárlóközpont tetején találja. Rendkívül gyönyörű kilátása van a folyóra, a Grand Margherita Hotel a Sarawak Plaza bevásárlóközpont szomszédságában található, a folyóparti körúton. A város szórakozása és energiája soha nem áll távol a szállodától.