Legyél trükkös, tűnj vékonyabbnak pár csellel!

Nem egyszerű az ünnepek utáni sok finomság után újra formába lendülni, de ha egy fontos eseményre, valamilyen bulira készülsz, ahol már a legjobb formádban szeretnél megjelenni, akkor érdemes ennek érdekében pár cselhez fordulni, ami optikailag bizony sokat tud segíteni. A férfiak és a nők számára is remek tippeket adunk!

[wp_ad_camp_1]

Egy nagyon fontos szabály az öltözködés során, hogy ha korrigálni kell valamit, akkor az a felvett ruha mérete, ami nem lehet se túl nagy, sem pedig túl kicsi. Amennyiben kisebb méretet választasz a kelleténél, akkor a ruha minden kényes területen feszülni fog, kiemeli a hájas részeket. Amennyiben viszont ha túl nagyot választasz, akkor sanszos, hogy még nagyobbnak fogsz tűnni, mint amekkora vagy, hiszen elveszel az anyagban.

Vékony nő

Vékony nő

A méret után a másik fontos szereplő a fazon. Érdemes tudni, hogy az egyenes fazonok szinte minden esetben kivétel nélkül segítenek elrejteni a túlságosan telt területeket. Bár a férfiak esetében inkább a has szokott problémás lenni, a nők esetében pedig a csípő, ugyanezt a praktikát a lábak esetében is lehet alkalmazni, jól szabott egyenes szárú nadrágokkal. A felsőrészek esetében azok a pólók és ingek kínálhatnak jó választást, amelyeknek van tartásuk, és elég hosszúak is ahhoz, hogy a pocakot eltakarják. Amennyiben nem egy sztreccses anyagot választasz, akkor elkerülheted, hogy a felső kényelmetlenül feszüljön.

A méret és a fazon után az ezüstérmes a csalás esetében az anyag. Ha optikailag vékonyabbnak akarsz tűnni, akkor mindenképp a vékony anyagokból készült ruhákat helyezd előtérbe. Fontos tehát, hogy ne viselj vastag, vagy éppen kötött anyagokat, még akkor sem ha ez most divat, hiszen ezek egyértelműen kövérítenek. Néha egy-egy centit tesznek csak hozzád, de sok kicsi bizony sokra megy, és amikor karcsúbbnak kellene mutatkoznod, akkor nem vehetsz fel olyan anyagot, ami kövérít. Jó választás a pamut, a kasmír és még a vászon is.