Meghökkentő, különleges hobbik

Íme, néhány meghökkentő és fura hobbi a nagyvilágból azoknak, akik belefásultak a szalvétagyűjtésbe. Extrém vasalás – A házimunka és az extrém sportok ötvözete. A hobbit csak a vasalásért rajongók képesek értékelni. Lényege, hogy vasaljunk, de ne hétköznapi módon és különleges helyszínen. Van, aki  csinálta már víz alatt, havas hegy csúcson, sivatagban, vagyis bárhol,ahol a lehetőség adott.

Tettesd magad halottnak! – Chack Lamb hobbija nem mindennapi: szabadidejében halottnak tetteti magát. Kreativitása megállíthatatlan, a legkülönfélébb pózokat és helyeket ötli ki, majd a képeket feltölti a világhálóra. A többszörös apuka azért választotta ezt a bizarr hobbit, mert így szeretne filmszerephez jutni. Erőlködése nyomán már kapott pár apró szerepet.

Szerepelj a Híradóban! – Egy londoni férfi előszeretettel szerepel a tévében, ő a helyszíni tudósítások állandó háttéreleme. Amint valahol feltűnik egy forgatócsoport, ott hamarosan Yarrow is megjelenik. Álma, hogy szerepelhessen a Big Brother című valóságshow-ban.

Szénnéégett étel

Szénnéégett étel

Szöszmösz gyűjtemény – Graham Barker összegyűjti köldöke koszát és felcímkézett üvegekbe zárja. „Egyszer csak elkezdett érdekelni a köldök tartalma, és arról morfondíroztam, vajon mekkora mennyiségű koszt „termel” egy ember köldöke. Ezt pedig csak úgy tudom kideríteni, ha elkezdem gyűjteni a szöszt” – mondta.

Égett Ételek Múzeuma – Kevésbé tehetséges háziasszonyok lehetnek gyarapítói a múzeumban kiállított műremekeknek. A furcsa gyűjtemény ötlete akkor pattant ki egy hölgy fejéből, amikor almás pitét akart sütni, majd egy túlságosan hosszú telefonbeszélgetés következtében megszületett az első műalkotás, melynek a címe a Magányos almás pite lett.

Vajon ezeket lehet még űberelni?