Merüljön el a wellness élményekben, a spa hotel segít!

Hagyja pár napra maga mögött a rohanó, szürke hétköznapokat, felejtse le pár napra a kötelességeket és élvezze a tökéletes kikapcsolódás minden egyes pillanatát. A spa hotel Szentendrén pontosan ebben lesz segítségére, hiszen ha mellettünk dönt olyan élményekben lesz része, egy olyan wellness hétvégét élhet át, amikor minden kívánsága teljesül, amikor adott minden feltétel a teljes boldogsághoz.

Az első négy csillagos szentendrei spa hotel tökéletes ötvözetét kínálja egy kényeztető wellness hétvégének és a városi kalandoknak, így nálunk végre ellazulhat, de élvezheti az egyedi szórakozási lehetőségeket is, a város páratlan hangulatát. Mivel Budapest csak pár kilométerre van, így nem is kell sokat utaznia annak érdekében, hogy mégis egy teljesen új környezetbe, egy igazi varázslatba csöppenjen.

A Bükkös Hotel kiváló wellness elemei között adott a méregtelenítő szaunák világa, tehát a finnszauna, a szauna és az infraszauna, de emellett a jégkása, a gőzkamra, a kényeztető masszázsok, és egy fantasztikus jakuzzi is rendkívül kényelmes pihenő ágyakkal.

Bükkös Hotel Zen Spa Szentendre

Bükkös Hotel Zen Spa Szentendre

A spa hotel szobái között ugyancsak megtalálhatja, amit keres, hiszen adott a kétágyas Duo Comfort szoba, melyek között van manzard jellegű, van amelyiknek kis kilépő erkélye van, s van olyan ahonnan Ön egyenesen kiléphet a belső zárt udvarra, emellett adott a kétágyas Duo Premium szoba, mely nagyobb mérete által szolgálja ki a legigényesebb vendégeket is és még sorolhatnánk, de inkább ismerje meg részletesen a lehetőségeit a www.bukkoshotel.hu honlapon.

Legyen vendégünk egy mesés hétvégére, a spa hotelben nem fog csalódni! A teljes kikapcsolódás, a wellness szolgáltatások széles skálája, a mesés szálló, a romantikus hangulatú, békés város mind azon lesz, hogy Ön elmerüljön az édes semmit tevésben, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjön pozitív energiával.