Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Minden KKV életében elérkezik egyszer az a pillanat, amikor vezetői úgy érzik, hogy nincsen tovább.
Készen áll a leglátványosabb honlap, amely valaha csak létezett és nem vonzza a látogatókat? Nincsen bevétele? Érdemes a KKV keresőoptimalizálás felé fordulnia, hiszen igen fontos, hogy a céges weboldal az adott kulcsszavakra a keresők találati listájának élén helyezkedjen el.

[wp_ad_camp_1]

A keresőoptimalizálás segítségével elérhető, hogy a céges weboldal folyamatosan a lista élén legyen, és ne fordulhasson elő az, hogy hátrányba kerül konkurensével szemben.

Az optimalizálás során igyekszünk a céges weboldalt olyan látogatók számára is elérhetővé tenni, akik az Ön honlapjához szorosan kapcsolódó oldalakról érkeznek látogatóba. A keresőoptimalizálás több igen fontos lépés sorozatából tevődik össze. A honlapjára leginkább jellemző kulcsszavakat elemezzük és kiértékeljük a konkurenciát is. Elvégezzük az URL és site felépítést és igény esetén módosítjuk is azt. Honlapjára olyan tartalmat készítünk, amely kulcsszó specifikus lesz, és optimalizáljuk a honlapján megtalálható képeket, valamint dokumentumokat, majd végrehajtjuk Önnek a linképítést is.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

A KKV keresőoptimalizálás legvégső feladatként javítjuk a WEB ergonómiát és a visszafordulási arányt is. A keresőoptimalizálásra, a honlapunkon megtalálható, űrlap segítségével tud ajánlatot kérni, amelyre igen gyorsan reagálunk majd!

Az elvégzett optimalizálásért egyszeri sikerdíjat valamint havi díja kérünk, amely már tartalmazza a linképítés szolgáltatást is!