Milyen cipőt érdemes idén ősszel vásárolnunk?

Ha beköszönt az ősz, akkor nem csupán a természet ölt új formát, hanem a mi cipős szekrényünk is megújulhat. A hidegebb idő beköszöntével egyre több melegebb cipő kerül elő, de az sem kizárt, hogy néhány új darab beszerzésére is szükség mutatkozik majd. De milyen cipőt érdemes idén ősszel vásárolni a hölgyeknek?

[wp_ad_camp_1]

Természetesen idén ősszel sem azt a cipőt javasolt megvásárolnunk, melyhez hasonló darabokban botladoztak a kifutókon a modellek. Sokkal inkább megéri a praktikusági szempontokat szem előtt tartani. Ellenkező esetben nagy rá az esély, hogy kihasználatlanul fog a szekrény mélyén heverni akár több pár őszi cipő is.

Gyakran tapasztaltuk már az elmúlt jó néhány évben, hogy a cipő terén is gyakran köszönnek vissza cipők a múltból. Vagy egy bizonyos divatszakaszból tér vissza egy-egy cipő, vagy pedig egy megújultabb formában, némi módosulással bukkan fel. Nincs ez másként az idei őszön sem. Minden jöhet, ami retró hatású. Szóval bátran odaállhatunk szüleink régi szekrénye elé, és kivadászhatjuk belőle azokat a cipőket, melyek elnyerik a tetszésünket.

Őszi cipő

Őszi cipő

Az őszi szezonban gyakran kell számolnunk esős időszakokkal is. Ilyen esetekben alapdarab lehet a gumicsizma is. Természetesen még mindig vannak olyanok, akik szerint egyáltalán nem trendi ez a darab. Az ő számukra még mindig ott van az olyan őszi cipő, mely vízhatlan, így bátran viselhető akár egy-egy esősebb napon is.

A cipő színét illetően érdemes valamilyen őszi színt választani, mint amilyen a barna különféle árnyalatai, de akár a klasszikusnak számító feketét is leemelhetjük a polcról. A fehér cipőt azonban érdemes kerülni, hiszen a fehér kifejezetten egy nyári szín. Az őszi ruhatárunkkal egyébként sem lenne összhangban, nem találnánk hozzá olyan öltözéket, mellyel színben nagyon jól passzolna.