Téli gumi csere Szegeden!

Az autó felkészítése a téli szezonra nagyon fontos munkálat, mert ettől nemcsak a gépkocsi biztonsága függ, hanem a benne utazó személyeké is. A csúszós, fagyós utakon nem célszerű nyári gumikkal közlekedni, mert nagyon nagy a baleseti kockázat.  Ne halassza utolsó percre a téli gumi csere feladatát, mert balesetveszélyes, legyen előrelátó! A Kovács Autóalkatrész Kft. megoldja minden szakmába vágó problémáját, akár szolgáltatásról vagy termék kínálatról legyen szó!

A téli gumi csere nem csak a téli évszak elején válik indokolttá, hanem ha elhasználódott is. A biztonságos közlekedés egyik alappillére a jó minőségű téli gumik, amelyeket vállalkozásunk korrekt árakon kínál Önnek. Nálunk megtalálja a gépjárművéhez a legmegfelelőbb minőségű téli gumikat. Hívjon bizalommal, akár most, a következő számon 06-62-468 444! Az általunk nyújtott szakmai vagy szolgáltatási segítség, mindig jól jön! Szakértelemmel rendelkező munkatársaink bármikor készen állnak az Ön autójának átvizsgálására és felkészítésére, a téli évszakra.

Téligumi

Téligumi

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy egy gépjármű számára éppen olyan fontos a gumiszerviz, mint a motor szerviz. Általában kétszer van szükség gumi cserére egy évben, télen és nyáron. Kivételt képez a gumik elhasználódása vagy meghibásodása miatti csere. Az időben történő téli gumi csere egyik nagy előnye, hogy elkerüli a sorban állást, és nem kell aggódnia a jégpáncéllal, hóval borított utak miatt. Bármilyen általunk elvégzett munkáért jótállást vállalunk, és az esetleges javításokat soron kívül elvégezzük. Minden szervízelési munkát, kiváló szakembereink időhatáron belül elvégeznek, hogy ügyfeleink maximális elégedettséggel gördüljenek ki autójukkal, szerelő műhelyünkből télen is. A hosszú távú együttműködés alapelve a megbízhatóság, pontosság, szakértelemmel elvégzett munka.