Minőségi és pénztárcakímélő autószállítás!

Nézzünk szembe a tényekkel: a vezetés és az étkezés rendkívül veszélyes, és a járművezetőket, az utasokat és a gyalogosokat sérülések és halálos autóbalesetek kockázatának teszi ki.

[wp_ad_camp_1]

Autószállítás kedvezményes áron elérhető a 024automentes.hu weboldalon, tehát forduljon hozzánk, ha önt is baleset éri és haza kell szállítani autóját. Ilyenkor csábító lehet a családot és a barátokat hívni, de ha profikat szeretne, akkor hozzánk forduljon. A Nemzeti Autópálya Közlekedésbiztonsági Igazgatósága besorolta a 10 legveszélyesebb ételfajtát vezetés közben. A listán az ételek közé tartozik a csokoládé, üdítőitalok, zselés és tejszínes vagy porcukros fánk, sült csirke, sült ételek, hamburgerek, chili, taco, levesek és kávé. Azáltal, hogy elkerüli ezeket a veszélyeztetett ételeket, és egyszerűen megvárja, amíg hazaér és otthon étkezik, a járművezetők jelentősen csökkenthetik a súlyos vagy halálos autóbaleset esélyét. Ha távoli úton van, vagy ha vezetés közben azonnal ennie kell, inkább húzódjon le, és élvezze az étkezését, mielőtt visszatér az útra. A vezetés közben történő étkezés gyakran balesetekhez vezet, ha pedig így van, akkor érdemes minket hívni autószállításért.

Autószállítás

Autószállítás

Sajnos a vezetés és az étkezés nem az egyetlen zavart vezetési típus. Sok más viselkedés is növeli a gépjármű esélyeit a balesetekre. További információt és tippeket a zavart vezetés megállításáról a 024automentes.hu weboldalon olvashat, ahol megtalálhatja majd szolgáltatásainkat, azok leírását és többet tudhat meg majd az autószállítás árakról is. Ha balesetkor nem szeretné a barátait vagy a családját zavarni, hívja profi autómentő csapatunk és mi azonnal a segítségére sietünk. Kérdések felmerülésével forduljon bátran csapatunkhoz, akik elmagyarázzák majd az autószállítás és autómentés menetét is.