Minőségi utas és poggyászbiztosítás

Senki nem akar megbetegedni nyaralása alatt. Orvosi szövődmények vagy súlyos testi sérülések bármikor előfordulhatnak. Ezért fontos az utazási biztosítás. A biztosítás akkor is kapóra jön, ha elveszítené poggyászát.

[wp_ad_camp_1]

Utas és poggyászbiztosítás elérhető az axa-assistance.hu weboldalon ezért ha ön is attól fél, hogy utazása során valami történik, akkor itt a helye nálunk, hiszen kedvező áron köthet utasbiztosítást, valamint poggyászbiztosítást is. Az utasbiztosítás biztosítja a szükséges orvosi ellátás megszerzését vészhelyzet esetén, ha például kórházba kell vinni, vagy akár egy közeli családtaghoz kell hazarepülni. Ez magában foglalja a fogak kezelését is, mert teljesen érthető, hogy amikor új helyen tartózkodik, akkor biztosan minden helyi édességet megkóstol és kipróbál. Az utazási biztosítás az egyéb költségeket is fedezi, például a poggyászbiztosítást. A poggyászbiztosítás akkor érvényes, ha késik a poggyásza és ezalatt az idő alatt meg kell vásárolnia bizonyos dolgokat. Ezt is állja a biztosítás.

Poggyászbiztosítás

Poggyászbiztosítás

Manapság a járat törlése is gyakran előfordul. Lehet, hogy a légitársaság hibája, természeti veszély vagy személyes probléma következik be, de mindenképp idegesítő. Minden esetben visszatérítést kap a biztosítási ütemterv szerint. Tegyük fel, hogy le kell mondani az utazást. Mi történik azzal a pénzzel, amelyet a repülőjegyre és a szállodafoglalásokra költött? Ha biztosítása van, akkor nincs minden veszve. A biztosítás visszatéríti a fel nem használt szállodai költségeket és az utazási jegyeket. Késleltetett repülés esetén a biztosítás fedezi a további költségeket. Ez magában foglalhat egy nem tervezett éjszakai tartózkodást a szállodában és élelmet, többek között. Ha bővebb információkat olvasna erről keresse fel bátran weboldalunkat az axa-assistance.hu-t.