Mire használható a pendrive?

A pendrive ma már egyre nagyobb teret nyer életünkben, hiszen az árak egyre lejjebb mennek és a pendrive-ok is egyre kisebbek lesznek. Igen sokan választjuk ezt az adattárolási módszert könnyed hordozhatósága miatt.

[wp_ad_camp_1]

A pendrive igen sokoldalú csak kevesen tudjuk, hogy az adattároláson kívül mégis mire jó még!  A fontos adatok és információk pendrive-on tárolása esetén akár 10 év múlva is hozzáférhetővé válik, hiszen ennyi ideig képes az adatokat hibátlan állapotban megőrizni. Sokan találkozhattunk már reklám pendriveokkal is. Ez számtalan kivitelben létezik, de ha emblémázva van, akkor még cégünket is reklámozhatjuk segítségével.

Az ilyen pendriveokat üzleti eseményeken, kiállításokon is érdemes osztogatni, hiszen mindennapi használata révén sokszor emlékeztetheti potenciális vásárlóinkat arra, hogy keressenek fel bennünket és vásároljanak termékeinkből, vagy vegyék igénybe szolgáltatásainkat. A mindennapi munka során egy portfólióként is szolgálhat, hiszen egy pendrivera feltölthetjük referencia munkáinkat is, amelyet akár azonnal át is tudunk adni leendő ügyfeleinknek.

Pendrive

Pendrive

Amikor vállalkozása új termék bevezetése előtt áll, akkor is érdemes egy prezentációt készíteni róla és így átadni a leendő ügyfeleknek. Ma már számtalan alkalmazás is futtatható a pendriveról anélkül, hogy Önnek túl sokat kellene várakoznia a program behívására. A számítógép meghibásodása esetén, Önnek lehetősége van arra, hogy az operációs rendszert újra-bootolja. Az pedig már hab a tortán hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészt, amely a meghibásodások zömét okozza.