Multifunkcionális favédő koncentrátum – a tökéletes megoldás!

A fa bár nagyon kedvelt és mutatós építészeti elem, nagy hátránya, hogy a penész, a gomba vagy egyszerűen csak a nedvesség is képes megrongálni. A nagyszerű és különösen hatékony bel- és kültéri faszerkezetekhez alkalmazható Bochemit faanyagvédő szerek pontosan ezt hivatottak meggátolni, ugyanis a fa penész, fakárosító gomba és rovar elleni hosszútávú megelőző védelmére szolgálnak, valamint javítják időjárás-állóságát, illetve égéskésleltetésre is alkalmasak.

[wp_ad_camp_1]

A sokoldalú Bochemit termékek vízzel hígítható koncentrátumok, melyek egyaránt kaphatóak színes és színtelen változatban is. A fantasztikus vízben oldható gomba- és rovarölő koncentrátum bármilyen építési és szerkezeti faanyagnak hatékony biztos védelmet nyújt, jelentősen növelve így a faépítmények élettartamát és tartósan megőrizve szép állapotát.

Bochemit QB

Bochemit QB

A szer könnyedén felvihető festéssel, szórópisztollyal, áztatással, továbbá vákuumnyomásos injekciózással. Az egy kilogramm tömény faanyagvédő beltéren 50 négyzetméter, kültéren pedig 25 négyzetméter faanyag a kezelésére elegendő. A professzionális Bochemittel történő impregnálás mindemellett növeli a fa UV-sugárzással, illetve a természetes kártevőkkel szembeni ellenállását is. A szer bármikor átfesthető falazúrokkal és a festékekkel.

A termékcsalád tagjai között megtalálható például a Bochemit QB, ami penész, rovar, gomba elleni megelőző védelmet biztosít, a Bochemit Optimal ami bórsavmentes koncentrátum penész, rovar, gomba és termeszek ellen, a Bochemit Forte ami egy nem-kimosódó faanyagvédő koncentrátum penész, rovar, gomba elleni védelemre, kültéren festék helyett vagy védő festékréteg nélkül is alkalmazható, továbbá a Bochemit Antiflash ami égéskésleltető hatású, rovar- és gombaölő koncentrátum.