Musor.tv – Duna TV műsor a nap minden szakában elérhető

Ugye milyen jól esik egy fáradt hosszú nap után elnyúlni a kanapén és megpihenni? Ehhez már csak egy jó műsor tehet hozzá és máris minden készen áll egy tökéletes estéhez.

[wp_ad_camp_1]

www.musor.tv – Duna TV kicsik és nagyok számára egyaránt kínál sokszínű programokat. Melyek nem csak a hétköznapokban, de hétvégén is jó választásnak bizonyulnak. Amennyiben Ön is szereti az olyan műsorokat, melyekből mindig lehet tanulni, akkor keressen fel bennünket a most. A honlapunkon keresztül megtekintheti az online műsorújságot, melyben már 5 napra előre tájékozódhat. A műsoraink között elérhetőek a kultúrműsorok, beszélgetős show-k, kvízek, híradó, mesék, mesefilmek, sorozatok, illetve régi és dokumentum filmek egyaránt. Tehát garantáljuk, hogy minden kedves nézőnk a saját ízlésének megfelelően válogathat a sokszínű kínálatunk közül. Azok számára akik szeretik a gasztronómiát, ám ezen felül a szép tájakat is, akkor szeretném figyelmükbe ajánlani Borbás Marcsi Gasztro Angyal című műsorát.

Amely minden szombaton délután 17 órakor kerül vetítésre. Nem csak különleges recepteket ismerhetünk meg ebből a műsorból, de olyan kultúrákat, hagyományokat, melyek már rég feledésbe merültek. A műsor keretein belül a stáb mindig egy újabb vidékre vándorol, hogy bemutassa azt a nézőknek, majd az ott található helyi nevezetsségeket, illetve egy-egy séf, szakács közreműködésével készülnek el a finomabbnál-finomabb ételek. Igazán szórakoztató és tanulságos is egyben. Amennyiben szeretne erről még több információt megtudni, vagy esetleg további műsormenetet megtekinteni, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, melyet a musor.tv oldalára kattintva érhetünk el. Minden kedves nézőnknek jó szórakozást kívánunk.