MXP belföldi szolgáltatás

A belföldi csomagszállítás úgy történik, hogy egy előre meghatározott helyen a futár felveszi a csomagot, a következő napon pedig a futárszolgálat már garantáltan ki is szállítja a csomagot a kívánt házhoz. A felvétel ideje is jól meghatározott, nem kell a futárt vagy a központot felhívni, amikor ön kéri, a futár már ott is lesz az adott helyen. Válassza tehát az MXP futárszolgálat szolgáltatásait, hogy az ön küldeménye is egy szempillantás alatt a kívánt célhoz érjen.

[wp_ad_camp_1]

Az MXP belföldi szolgáltatás bővebb leírása teljes egészében elolvasható a mixpakk.hu weboldalon. Nem csak olyanoknak szállítunk ki, akivel van szerződésünk, hanem magánszemélyeknek is, akik csomagjaikat el szeretnék juttatni például vidékre családjaikhoz. Futárjaink kulturáltak, jól öltözöttek, és jó magatartásúak akkor is, amikor a csomag kiszállításra kerül. Az MXP-nél vonalkódos etikettel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy minden csomagot egy vonalkóddal látunk el, ami alapján nyomon lehet követni azt. Dolgoztunk már webáruházaknak, kereskedő cégeknek, magánszemélyeknek, alapítványoknak, MLM cégeknek, illetve ügynökségeknek is, akik eddig mindig elégedettek voltak szolgáltatásainkkal.

MXP belföldi szolgáltatás

MXP belföldi szolgáltatás

Egy csomag mérete maximum 40 kg lehet, hosszúsága pedig nem haladhatja meg a 140 cm-t. Ha a csomag amit küldeni szeretne meghaladja ezt, akkor plusz költségeket kell fizetnie, mert így a csomagja egy raklapra kerül, hiszen egy személy egyedül nem tudja azt mozgatni. Ha többet szeretne megtudni erről, vagy bővebben szeretne olvasni szolgáltatásainkról, akkor mindenképp érdemes fellátogatni weboldalunkat a mixpakk.hu-t. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni ügyfélszolgálatunknak, ezt is megteheti, csak vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu-n, vagy tárcsázza a +36 70 336 60 29 telefonszámot.