Ohio állam legjobb városai, ahol érdemes élni

Ohio a Közép-Nyugat kellős közepén fekszik, az Erie-tó pedig az északi határ nagy részét alkotja. Egy nagyon változatos hely, kisvárosok és nyüzsgő metropoliszok csábító keverékének ad otthont, más államokkal, városokkal és a természeti helyek soha nem fekszenek távol.

Részben a központi elhelyezkedésének és az ország főbb lakossági központjaihoz való közelségének köszönhetően Buckeye állam régóta a mezőgazdaság, az ipar és az üzleti élet fontos központja. Mint ilyen, városai gyakran változatos gazdasággal és foglalkoztatási lehetőségekkel rendelkeznek, számtalan történelmi helyszínnel, kulturális nevezetességekkel és építészeti csodákkal. Míg sok látogató Clevelandet, Columbust és Cincinnatit tekinti Ohio legjobb városának, rengeteg érdekes kisebb település veszi körül. Ezek a városok magas életminőséget kínálnak anélkül, hogy túl messze lennének a világszínvonalú látnivalóktól és szórakozási lehetőségektől. Az Erie-tó festői partja mentén fekszik Mentor kedves, nyugodt városa. Bár mindenféle szórakoztató szabadtéri tevékenységet kínál a lakosok és a látogatók számára, kényelmes helyen található, mindössze fél órás autóútra Cleveland összes üzletétől, éttermétől és kulturális látnivalójától.

A nyüzsgő metropolisz közelsége miatt sokan ingáznak munkába, miközben élvezik a közösség kiváló iskolarendszerét és nyugodtabb élettempóját. Noha zajos szomszédja sokkal nyüzsgőbb lehet, Mentor még mindig rengeteg bevásárlóközpontot és éttermet kínál, amelyeket kipróbálhat, mivel a gyártás és a kiskereskedelem a két fő munkaadó. Fő vonzereje azonban az idilli Headlands Beach State Park, amely remek úszással, csónakázással és kerékpározással rendelkezik, valamint számos más szép park is található a város és a tópart körül.