Olcsó és mégis hatékony tisztítószerek

Ahhoz, hogy egészségesen éljünk elengedhetetlen az egészséges környezet is és éppen ezért a tiszta otthon. A reklámokban hirdetett csodaszerek melyek a konyhai és fürdőszobai szennyeződéseket is eltüntetik talán tényleg hatékonyak, viszont általában az áruk is igen borsos. Vannak viszont olyan remek súrolószerek, melyekhez bárki hozzájuthat akár 500 forint alatt és mégis könnyedén eltudjuk vele tüntetni a makacs szennyeződéseket.

[wp_ad_camp_1]

Mi kikerestük és most bemutatjuk olvasóink számára a legkedvezőbb áron kapható és mégis leginkább hatásos tisztítószereket, hogy úgy tudjon spórolni, hogy eközben semmiről sem kell lemondania.

A Frosch súrolószer több előnnyel is rendelkezik, hiszen még csupán csak 390-400 forintba kerül környezetbarát és még az illata is kellemes, ugyanis levendulakivonatot és márványőrleményt is tartalmaz, valamint többféle kivitelben is kapható.

A sokak által ismert, hagyományos Vim súrolópor mindig megállja a helyét és mégis mindössze 250-270 forintba kerül és szinte minden üzletben kapható. Egy kicsit magasabb árért, 450 forintért pedig súrolókrém formájában is beszerezhető, méghozzá mikroszemcsékkel, ami még hatékonyabbá teszi a takarítást.

Tisztítószerek

Tisztítószerek

A Szavó szintén közismert termékcsalád, ami remek súrolószereket biztosít a háziasszonyok számára barátságos árak mellett, azaz a termékek 480-490 forint körül mozognak.

A Domestos azon súrolószerek egyike, mely valóban megfelel a reklámok ígéretének, ugyanis felettébb hatékonyan tisztítanak, holott mégis rendkívül kedvező áron beszerezhetőek minden üzletben 330-350 forintos ár körül.

Érdemes körültekintően vásárolni, hiszen akár több ezer forintot is meglehet spórolni évi szinten csupán csak a tisztítószereken, ha odafigyelünk arra, hogy mit is veszünk le az üzletek polcairól és nem dőlünk be azonnal minden csodát ígérő reklámnak.