Meddőség kezelése a legmodernebb módszerekkel

Ha Ön is nagyon szeretne végre kisbabát, de akárhogyan is próbálkoznak párjával, nem sikerül teherbe esnie és nem tud mit tenni, akkor forduljon hozzám bizalommal és biztos lehet benne, hogy a meddőség kezelése érdekében a legjobb megoldást választotta. Rendelőmben otthonos környezet és a lehető legmodernebb, mindenre kiterjedő kezelési lehetőségek várják a siker érdekében.

Meddőségről ugyebár akkor beszélünk, ha egy teljes éven keresztül történő rendszeres, védekezés nélküli házasélet sem eredményez terhességet vagy ha a nő bekövetkezett terhessége rendszeresen spontán vetéléssel megszűnik. Ha egy egészséges házaspár rendszeres házaséletet él a kívánt teherbeesés akkor is csak 25-30 százalékos valószínűséggel történik meg.

Ma már egyre inkább kitolódott a gyermekvállalás ideje, ám az életkor előre haladtával csökken a fogamzó képesség. A meddőségi kivizsgálást 12 hónap sikertelenség után érdemes elvégezni, ám ha betegség is jelen van, akkor a probléma kivizsgálása, a meddőség kezelése korábban is elvégezhető.

Meddőség kezelése

Meddőség kezelése

A meddőség kezelése esetében érdemes orvoshoz fordulni, ha egy éve védekezés nélkül nem sikerül a terhesség, ha legalább kétszer vetéléssel végződött a terhesség, ha az elvégzett otthoni tesztek nem mutatnak tüszőérést és tüszőrepedést, ha a menstruációk hosszabb idő óta szabálytalanok és ritkábban jelentkeznek, vagy egyáltalán nem menstruál, esetleg ha fájdalmas együttléteket észlel.

Szerencsére ma már a meddőség kezelése a gyermek után vágyók 90%-ában megoldható gyógyszeres kezeléssel, a reproduktív rendszer funkciójának sebészi helyreállításával, továbbá az asszisztált reprodukciós technikák segítségével.

Látogasson el Ön is internetes oldalamra a bővebb információk érdekében, ismerje meg az általam biztosított szolgáltatásokat, technikákat a meddőség kezelése terén! Éljen a lehetőséggel, a segítség csupán egy karnyújtásnyira van!

Forrás: Meddőség kezelése