Örökzöld romantikus filmek, melyeket nem csak Valentin-napkor nézhetsz!

Titanic: A történelem egyik leghíresebb tengeri katasztrófáját feldolgozó film sokak kedvencei közé tartozik és persze nem is véletlenül, hiszen a színészek csodálatosat alakítanak benne. A film történetét a Titanic óceánjáró, illetve annak 1912. április 15-i jéghegynek ütközése képezi. Egy tizenhét éves, arisztokrata lány és egy fiatalember szerelmi kapcsolatának szemszögéből élhetjük át a szörnyű tragédiát. A fiatal hölgy és a nehéz sorsú fiú szerelme a legtöbb szemet nem hagyja szárazon. A film szerelmük beteljesülésén keresztül mutatja be a hajó tragédiáját.

[wp_ad_camp_1]

Szerelmünk lapjai: Szintén egy klasszikussá vált szerelmi történetről van szó. A történet egyik főhőse egy öregember, aki jegyzettömbjével a hóna alatt minden nap ellátogat az otthonba egy Alzheimer-kórban szenvedő, idős asszonyhoz. Amikor kinyitja a füzetét, akkor egy szerelmi történetet kezd megelevenedni előttünk. A történetben Allie Hamilton és Noah Callhoun életének történetét ismerhetjük meg. A férfi asztalos, a nő pedig jó házból való úrilány, akik szerelembe esnek, ám ahhoz, hogy végre egymásra találjanak végleg, hosszú éveknek kell eltelniük. Szerelmük mégis kiállja az idő próbáját, így a sors hét év után végleg összehozza őket. A történet végére az öreg hölgy szépen, lassan ráébred, hogy Őróla szól a mese.

Romantikus film

Romantikus film

Ház a tónál: Egy újabb, de ugyancsak mesésen szép szerelmi történetről van szó, ahol a színészek parádés alakítást nyújtanak. A történet egy magányos építészről szól, aki beköltözik új lakásba. A postaládájában egy üzenetet talál az előző lakótól. Ami viszont több mint különös, ugyanis a ház még csak most épült fel, és Ő az első lakója. A rejtély egyre inkább felkelti az érdeklődését, és kezdetét veszi a levelezés a nő és a férfi között. A baj csak ott van, hogy a nő és a férfi bár ugyanannak a háznak a lakója, másik időben élnek.