A hatékony fűtés érdekében válassza a puffertartályt!

Amennyiben a profi fűtési rendszer az, amit Ön is szeretne kialakítani otthonában, ha szeretné kihasználni a folyamatosan megújuló energiaforrásokat, akkor válassza ennek érdekében a legjobb megoldást, azt a csapatot, mely mindig és mindenben készséggel áll rendelkezésére, avagy a Napkollektor Szerviz Kft. mindenre felkészült szakembereit!

[wp_ad_camp_1]

Ha mellettünk dönt olyan puffertartály segítségével építjük ki a fűtési rendszert, mely hatékony megoldásokat tesz lehetővé. A puffertartály tulajdonképpen egy jól szigetelt melegvíz tároló egység, amely a melegvizet és a termelő berendezések által előállított hőenergiát későbbi felhasználásra tárolja el. A puffertartállyal ellátott fűtésrendszerről tudni kell, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és egyenletesebb fűtést tesz lehetővé, ami sokkal komfortosabb érzést kelt otthonunkban is. Az általunk biztosított tartályok alkalmazhatóak alacsony hőfokon, és folyamatosan is.

Puffertartály

Puffertartály

A puffertartály alkalmazásának másik nagy előnye, hogy több fűtési alternatívát is lehetővé tesz a csonkozásoknak köszönhetően. A napkollektorok alkalmazása esetén a puffertartály például a rendszer kikerülhetetlen része, ugyanis a hőenergia megtermelése és felhasználása között hosszabb idő is eltelhet, sőt maga az energia előállítás folyamata is időigényes. A puffertartály használata a hatásfok növekedése mellet a tökéletesebb égésnek hála, még a füstgáz összetételét is javítja, avagy kevesebb szennyezőanyag jut általa a levegőbe.

Használja ki Ön is a puffertartály minden előnyét! Amikor az átmeneti időszakokban nincs szükség akkora hőenergiára, amekkorát a kazán megtermel, akkor felesleget a puffertartály eltárolja és az nem megy veszendőbe, ezt ne feledje! A Napkollektor Szerviz Kft. készséggel áll rendelkezésére, kérjen ajánlatot akár már ma!