Ötletek olcsó esküvői virágokhoz

Mivel az esküvők átlagára folyamatosan emelkedik, a párok mindig keresik a pénz okosabb elköltésének módját. Az esküvő egyik területe, ahol meglehetősen egyszerű spórolásokat lehet végezni, az esküvői virágok.

A gyönyörű virágok lenyűgöző hangulatot teremthetnek a nagy napon, de a buja kompozíciók valószínűleg ugyanolyan lenyűgöző árcédulával járnak majd. Míg a pazar csokrok és kompozíciók gyönyörűek, rengeteg egyszerű módszer létezik a virágköltségkeret csökkentésére. Takarítson meg pénzt esküvői virágokon anélkül, hogy veszélyeztetné rendezvénye megjelenését: Válasszon szezonális virágokat. Bár előfordulhat, hogy kedvenc virágait egész évben használhatja, a helyben termesztett, szezonális virágok használata jelentős összeget takaríthat meg. Legyen őszinte a költségvetésével kapcsolatban. Feltétlenül beszélje meg költségvetését és elképzeléseit bármely potenciális virágüzlettel, akivel interjút készít. Ha a stílusról, a színekről és a kedvenc virágokról beszél, de elhanyagolja a pénzt, akkor a végén beleszerethet az olyan esküvői virágokba, amelyeket egyszerűen nem engedhet meg magának.

Legyen ünnepi esküvő. Ha karácsonykor vagy közvetlenül húsvét után tartja esküvőjét, akkor nem kell sok pénzt költenie a ceremónia megszervezéséhez. Általában a templomot már feldíszítik, így megtakaríthat egy csomagot. Kerülje el a februárt. Ha van egy hónap, amit érdemes elkerülni az esküvő napján a virágok tekintetében, az február. Nem csak a szezonban van kevesebb virág, de a virágárak is csúcson vannak a Valentin-nap miatt. Legyem természetes. Hozzon létre olyan elrendezéseket, amelyeket újra és újra felhasználhat. Vagy építsen be gallyakat, leveleket és egyéb lombozatokat az elrendezésébe, hogy mélységet és textúrát adjon az esküvői dekornak. Ragaszkodjon az olcsó virágokhoz. A szegfű, a fátyolvirág és a gerbera mind olcsó töltelékvirágok, amelyekből pompás elrendezést készíthetnek.