Padlószőnyeg – mintás padlószőnyeg színes választékban!

A nyári hónapok kedveznek ahhoz, hogy lakásunk helyiségei új padlószőnyeg burkolatot kaphassanak. Egyúttal letudható a falak festése, tapétázása, melyek ilyenkor hamar száradnak.

[wp_ad_camp_1]

Miért válaszd a mintás padlószőnyeget?

Azért, mert egy igényes webáruház minden igényhez kínál szép színű, modern és klasszikus mintájú padlószőnyeget is, ahonnan ráadásul bosszankodás, sorban állás nélkül, kényelmesen meg tudod rendelni, a hozzá tartozó kiegészítőkkel együtt.

A mintás padlószőnyeg lehetőséget teremt, hogy a család minden tagjának szobája, hozzá illő tökéletes dizájnt kaphasson. Kisgyermekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek és idősebbeknek is megtalálható a tökéletes mintás padlószőnyeg.

Azért válaszd, mert ez az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb burkolási lehetőség a lakásban. A legjobb webáruházakban lehetőség van a padlószőnyeg körbeszegésére is, a rendelés leadása után. Ehhez csupán a pontos méreteket kell megadni, s levágják, beszegik, majd feltekercselt állapotban szállítják házhoz.

Padlószőnyeg

Padlószőnyeg

2021-ben a legtrendibb színek közé tartoznak a pasztellszínek. Nők, férfiak, gyermekek is találnak pasztell színű mintás padlószőnyeget. Ez a pasztell rózsaszín, mintás padlószőnyeg a kislányok szobájában csodásan mutat, szép, szintén pasztell rózsaszín fényáteresztő függönnyel az ablak előtt. Fehér színű ifjúsági bútorral, szép színes tapétával.

A pasztell zöld, visszafogott mintás padlószőnyeg pedig a szülők hálószobájába lehet jó választás, hiszen a zöld szín az egyik legmegnyugtatóbb szín, amit ismerünk.

Kínálatunkban vannak teltebb, erőteljesebb színek is, nők és férfiak szobájába is. Például ha nagyon ütős, stílusos és merész színt választanál a gardrób szobába, vagy a hálószobába, akkor ajánljuk a bordó színű mintás padlószőnyegünket.

A nappaliba és a közösségi terekbe nyugodtan választhatunk erősebb színeket, a hálószobába azonban mindenképpen javasolt valami kellemes, visszafogott, megnyugtató színt alkalmazni. A zöld, a bézs, a pasztellek, a barna és a fehér is ellazítanak, nem pedig felturbóznak. Az markáns szín mehet a gardrób szobába és a nappaliba.

Persze nem csak otthon jó a mintás padlószőnyeg, hanem edzőtermekben, óvodákban, irodákban, egyéb intézményekben is. Egyszerű és gyors tisztántartása miatt a nagyobb forgalmú helyiségekbe is bátran burkolhatunk vele.

A mintás padlószőnyeg egyre inkább kezd visszatérni a stílusos lakberendezési lakástextilek közé. A 80-as években élték fénykorukat, majd a laminált padló letarolta őket. Most azonban visszatértek és népszerűségük egyre nő.

Maximális komfortérzetet, puhaságot, kényeztetést, melegséget nyújt számunkra, szeretjük.