Páncélszekrény széles választékban!

Páncélszekrény nem csak a bankokban vagy ékszerüzletekben lehet, de akár az Ön otthonában is. Na, persze nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy hatalmas, szobányi, többszázezres páncélszekrény kerül otthonába, ugyanis vannak egészen kis méretű páncélszekrények.

[wp_ad_camp_1]

Páncélszekrény számtalan filmben megtalálható, amiben általában játszi könnyedséggel törik fel őket, de az sem ritka, hogy autóval húzzák el őket. A szakemberek általában csak mosolyognak ezeken a filmeken és filmes jeleneteken, ugyanis egy páncélszekrényt még egy profinak sem egyszerű kinyitni, nem, hogy egy átlag bűnözőnek. Persze, a filmekben igazán látványos, ahogy a főszereplő könnyedén kinyitja a páncélszekrényt és elviszi annak tartalmát. Ellenben a valóságban még a kisebb méretű, egyszerűbb széfek kinyitása is már-már lehetetlen feladat. Azt se felejtsük el, hogy a páncélszekrények meglehetősen robosztus felépítésű értékvédők, melyek pár tíz kilótól kezdve, pár száz kilósak is lehetnek. Az igazán nagy méretű páncélszekrények ennél is súlyosabbak. Tehát nem igazán lehet őket csak úgy elvinni.

Páncélszekrény

Páncélszekrény

A bankokban, pénzintézetekben és ékszerüzletekben igazán nagy, több százezer forintot érő, MABISZ vagyis a Magyar Biztosítók Szövetsége által minősített darabok vannak, melyek általában riasztóval is védettek. Otthonra is vásárolhat páncélszekrényt, azonban jóval kisebbet és természetesen barátibb áron, mint amit például egy bankban találni. Biztos lehet benne, hogy a páncélszekrényben teljes biztonságban lesznek, még abban az esetben is, ha sikerülne a betörőnek bejutni a lakásba, hiszen a páncélszekrényt szinte lehetetlen feltörni. Ha szeretne páncélszekrényt vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a banktechsafe.hu webáruházba!