Pennsylvania legjobb kisvárosai

A különféle oldalai miatt Pennsylvania valóban élvezetes az utazáshoz, és biztosan van mindenki számára itt látnivaló. Míg Pittsburgh és Philadelphia nagyvárosai nyüzsögnek az élettől, Pennsylvania számtalan kisvárosa megtalálható az Amish Country termékeny gazdaságai és területei, vagy a Poconos-hegység elképesztő tája és természete között.

[wp_ad_camp_1]

Nagyon bájos hely a látogatásra a kis, hangulatos Wellsboro város Pennsylvania északi részén, Tioga megyében. Néhány érdekes történelmi helynek ad otthont, és remek kiindulópontként szolgál a Pine Creek-szurdok lenyűgöző látványának és természetének felfedezéséhez. Az 1806-ban alapított történelmi város szívét még mindig autentikus utcai lámpák és gyönyörű régi épületek tarkítják, amelyek közül néhány gyönyörű viktoriánus építésű. A történelmi kinézetén kívül számos üzlet és étterem is van itt, valamint egy filmszínház. Mivel a Poconos-hegység varázslatos látványa közepette helyezkedik el, Stroudsburg nagyon népszerű és festői hely, amely mindenféle szabadtéri tevékenységet kínál. Az állam keleti részén található, és mindenkit vonz a szabadtéri rajongóktól és a természet szerelmeseitől a családokig, a nászutasokig és a bor kedvelőiig.

Alig egy órányi autóútra Stroudsburgtól nyugatra található Jim Thorpe tökéletes városa, amelyet gyakran „Amerika Svájcjának” hívnak. A Poconos közepette található, és egy csodálatos belvárost kínál, hogy felfedezhesse a bőséges szabadtéri tevékenységeket a közeli hegyekben. A Jim Thorpe őslakos amerikai atlétáról elnevezett kisváros gyönyörű történelmi központtal büszkélkedhet, tele jól megőrzött épületekkel és változatos építészettel. Az érdekes múzeumok és történelmi kúriák megtekintése mellett a látogatók félelmetes vonatútra indulhatnak a Lehigh-szurdok festői vasútján. Szintén a Poconos-hegység között fekszik Milford kisvárosa, amely a Delaware folyó mentén fekszik, New Jersey állammal határos.