Minőségi méhpempő olcsón

A méhpempő hasznos táplálék-kiegészítőnek számít az anyaméh nagysága, ereje, állóképessége, termékenységi rátája és hosszú élettartama miatt, összehasonlítva a többi méhével. Összetétele hasonló a virágporéhoz. Kalóriákat tartalmaz, mivel tele van tápanyagokkal, mind a nyolc esszenciális aminosavval, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és hormonális szerekkel. Magas a pantoténsav (B5-vitamin), az anti-stressz vitamin, és néhány tanulmány kimutatta, hogy stressz alatt növeli az állóképességet. Körülbelül 12% fehérjét, 5-6% lipideket és 12-15% szénhidrátot tartalmaz.

[wp_ad_camp_1]

Méhpempő kapható a bodomeheszet.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg teljes méhpempő kínálatunkat és többet tudhat majd meg a kiszállításról is. A méhpempő, amely történelmileg kapcsolódik a termékenységhez – bár nincs elegendő teszt arra vonatkozóan, hogy ez mennyire hatékony az emberi termékenységben – természetesen gazdag aminosavforrás, gazdag A-, C-, D-, E- és B- vitaminokban. A friss méhpempő jótékony hatású probiotikumokat tartalmaz a bél egészsége szempontjából (a hűtőszekrényben kell tartani, hogy bioaktív vegyületei megmaradjanak), és számos egészségügyi előnye van, többek között megelőzi a betegségeket és leküzdi az oltások által a testet érő stresszt. Fokozza az immunrendszert általában, és különösen a mucositist gyógyítja. Csakúgy, mint a méz, ez is javítja az asztma arányát. Tanulmányok kimutatták, hogy a méhpempő koleszterin- és lipoproteinszint-csökkentő, valamint trigliceridszint-csökkentő és HDL-növelő hatással van a szív- és érrendszer egészségére. Javítja a vér glükózszintjét, valamint a cukorbetegséggel kapcsolatos fekélyeket. Javítja a vérszegénység arányát a vörösvértestek számának enyhe növelésével. Növeli a tesztoszteronszintet a rendszeresen méhpempőt fogyasztó férfiaknál, valamint javítja a sperma minőségét. Kimutatták, hogy a méhpempő pozitív hatással van az FSH/LH arányra is, azonban ez a hatás visszafordítható a méhpempő abbahagyása után. A méhpempő növeli a libidót.

Méhpempő

Méhpempő

A napi 3000 mg méhpempő fogyasztása a közép- és idősebb korban megnövekedett agyműködéssel függ össze, és védelmet nyújt az Alzheimer-kór ellen. Növeli a kollagént és javítja a bőr megjelenését. Ezért sebek gyógyítására is használják: növeli a fibroblaszt migrációt, a kötőszövet sejtjeit, amelyek kollagént termelnek. A méhpempőt javasolták a bőr pigmentációjának elnyomásában, ezért javasolják, hogy jelöltje legyen a melanogenezis gátlásának, így kozmetikai bőrápolási termékként is kifejleszthető. A melanin szintézis redukciója tirozináz expressziós leépítés útján történik. Tápanyag-kombinációjának köszönhetően a méhpempőről (más méhészeti termékekkel kombinálva) kimutatták, hogy enyhíti a menstruáció előtti kellemetlen tüneteket, például ingerlékenységet, súlyingadozásokat és vízvisszatartást. Könnyíti a menopauza tüneteit. Előzetes kutatások kimutatták, hogy a méhpempő a csontreszorpció csökkentésével (anti-osteoclastic) véd az oszteoporózis ellen. Antiproliferatív hatásokat kölcsönöz a neuroblastoma sejteknek, így lehetséges rákellenes szuperélelmiszerré. Mint minden méhészeti termék, az allergiás reakciók a leggyakoribb mellékhatások. Ha ismert a tűlevelűek és a nyárfák iránti allergia, kerülni kell a méhpempőt. Az allergiás reakciók az enyhe (pl. gyomor-bélrendszeri rendellenességek) és a súlyos között lehetnek. További részletekért és méhpempő rendelésért nézzen be a bodomeheszet.hu weboldalra.