Pihenjen a Csenge Panzióban mesés környezetben!

Talán már megunta a folyamatos rohanást, esetleg elege van az állandó stresszből, már régen töltött együtt egy romantikus hétvégét a kedvesével, netalán a családnak alig van ideje egymásra? Akkor bizony Önöknek is Csenge Panzióban a helyük, mely Balatonszárszó egyik legszebb részén, idilli környezetben várja vendégeit igényes szolgáltatásokkal.

[wp_ad_camp_1]

A Csenge Panzió célja, hogy még a legmerészebb elvárásoknak is megfeleljen, hogy minden igényt maximálisan kielégítsen, hogy tőlünk minden vendég elégedetten távozzon. Ennek érdekében természetesen mindent meg is teszünk, így például az év folyamán felújítottuk a panzió teljes épületét, ami által képesek vagyunk a kor követelményeinek, a modern felhasználó elvárásoknak is megfelelni.

A Csenge Panzióban minden szoba megnyerő hangulatot áraszt, hiszen egytől-egyig tágas helyiségekről van szó, melyek kényelmes bútorokkal berendezve várják a lazítani vágyó vendégeket. Mivel mi valóban igyekszünk mindenki kedvében járni, így mozgássérült vendégeinkre is gondoltunk, vagy az akadálymentesített szobák is biztosítva vannak. A panzió egész területén pedig elérhető az ingyenes WIFI, ami által fontos ügyeit elintézheti, vagy felveheti a kapcsolatot szeretteivel.

Csenge Panzió udvar

Csenge Panzió udvar

Ha lazulni szeretne inkább akkor élvezheti a kültéri fűtött medencét és napozó ágyakat, de ha Ön az aktív kikapcsolódás hívei közé tartozik, vagy a természet szerelmeseinek táborát bővíti, akkor érdemes igénybe vennie a kerékpár bérlés szolgáltatásunkat , ami által könnyedén betudja járni a környező, meseszép tájat.

Szerezzen pár boldog napot családja számára a balatonszárszói Csenge Panzióban, ahol barátságos személyzet, gyors és készséges kiszolgálás, színvonalas szolgáltatások, igényes szobák, gyönyörű táj és kifejezetten kedvező árak várják! Bővebb információkkal honlapunkon, a http://csengepanzio.hu oldalon várjuk.

Forrás: Csenge Panzió Balatonszárszón