Pihenjen pár napot a csodálatos Eger városában

Pontosan tudjuk, hogy milyen fontos is az, hogy az emberek néha kikapcsolódjanak, hogy egy kicsit feltöltődjenek energiával. Ha Ön is úgy döntött, hogy itt az ideje a pihenésnek, de még nem döntötte el, hogy hová is menne, akkor mindenképpen érdemes megfontolni, hogy eltölt pár napot Egerben, hiszen egy festői szépségű és történelmi értékekben is gazdag városról van szó.

Az általunk ajánlott Eger hotel a város legszebb részén terül el, a híres Dobó téren, az Egri Vár falai mellett a város közvetlen központjában, így bárhová is szeretne ellátogatni, bárhová is szeretne elsétálni csupán csak pár perces sétát kell tennie. A rendkívül impozáns egri hotelek legjobbika által Ön egy-két perc alatt juthat el a Minarethez, a Bazilikához, a Líceumhoz vagy bárhová ahová csak szeretne.

A XVII. századi barokk épület, a páratlan szálloda Eger nem csak kívülről mutat csodálatos látványt, de belülről is igazán lenyűgöző, mindent megad a vendégei számára. Ha mellettünk teszi le voksát, akkor olyan szobákban pihenhet, ahol kényelmes bútorok gondoskodnak a tökéletes lazításról, ahol van internet, van telefon, van mini bár és még sorolhatnánk, hiszen a lista hosszú.

Senátor Ház Egerben

Senátor Ház Egerben

A nagyszerű és felettébb népszerű szállás Eger éttermeket és kávézókat is ad vendégei számára, így élvezheti a hazai ízeket, a finom italokat és a frissítő kávékat, így amíg a szobákban pihen, a szaunában lazít, az étteremben finomakat falatozhat. Számunkra vendégeink elégedettsége nagyon fontos, így minden igényt kielégítő szolgáltatásokat és rendkívül barátságos kiszolgálást nyújtunk a páratlan élmény érdekében az Eger hotel vendégei számára.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal és válassza a nagyszerű, valóban lenyűgöző egri hotelek legjobbikát, hogy valóban élvezni tudja a pihenésre szánt időt és a pénzéért pontosan azt kapja, amit elvárt, sőt még annál is többet! Ha kényelemre vágyik, ha lazítani akar, ha az aktív kikapcsolósás híve, akkor a szálloda Eger várja!

Forrás: Szálloda Eger