Praktikus önhegedő szalagok számtalan problémára

Sok esetben szükség van arra, hogy egy vezetéket vagy bármilyen más szalagot szigeteljünk, összekössünk, mert az megszakadt és veszélyessé vált a használata vagy akár meg is lehetetlenítette egy adott készülék működését. Nehéz persze olyan szalagot találni, ami megfelelően megtudja oldani a problémát és valóban nagyszerű összekötést tud biztosítani, továbbá a nem megfelelő termék használata veszélyes is lehet nagyobb feszültségű vezetékek alkalmazásánál.

[wp_ad_camp_1]

A Scapa önhegedő szalagjai a legtöbb problémára nagyszerű megoldást biztosítanak, azaz különféle vezetékek elektromos szigetelésére, azok összekötésére, javítására, a csövek vízálló tömítésére is alkalmasak és még sorolhatnánk tovább, hiszen a lista hosszú a szalagok felhasználhatósági szempontjából. Vannak kiemelkedő önhegedő tulajdonsággal rendelkező poliizobutilén (PIB) szalagok, illetve hőálló etilén-propilén (EPR) gumitermékek is melyek más-más esetben nyújtanak biztonságos, egyszerű és igényes megoldást. A kínálatban természetesen kis- és nagyfeszültségű alkalmazásokhoz is találhatók anyagok, így a felhasználó például biztos lehet benne, hogy egy magas feszültségű vezeték szigetelése esetében jól döntött és megfelelő terméket használ.

Önhegedő szalagok

Önhegedő szalagok

A Scapa által piacra dobott és egyre népszerűbb, közkedvelt önhegedő szalagok igazán egyszerűen, könnyedén és tisztán alkalmazhatók, ugyanis nem ragadósak, nem foga a felhasználó nyakig összekenni, összeragasztózni magát. A megnyújtott állapotban történő alkalmazásukkor nagyon gyorsan összehegednek és máris megfelelően funkcionálnak. A hosszú élettartamú, tartósan ózon- és vízálló szalagok homogén, tömör szigetelést adnak, méghozzá úgy, hogy nem kell emiatt nyomást vagy hőkezelést alkalmazni. Pozitív tulajdonságaikat szaporítja, hogy ideiglenes védelemnél, javításnál gyorsan és főként maradék nélkül eltávolíthatóak a legtöbb felületről.