Ha biztonságos szerver szolgáltatásra van szüksége, akkor BIX2

Ma már egyre több helyen elérhetőek a különféle szerver hosting, a szerver bérlés vagy a virtuális szerver szolgáltatások, ám ha valóban rugalmas és hatékony megoldást keresünk, mely biztosítani tudja a zavartalan, folyékony munkát, akkor már sokkal nehezebb a dolgunk. A BIX2 az a cég, amely ügyfelei számára ezen a téren a legjobb megoldásokat tudja biztosítani speciális fejlesztéseiknek köszönhetően.

Ha a szerver bérlés, szerve hoszting vagy a vps terén Ön is szeretne biztosra menni és nem akar folyamatosan utazgatni a szervertermek között, nem akarja állandóan az operátorokat hívni bármire is van szüksége, akkor egyértelműen a BIX2 jelenti az Ön számára is az igazi megoldást.

Szerver szolgáltatás

Szerver szolgáltatás

A BIX2 által kifejlesztett alkalmazásnak köszönhetően már távolról is figyelheti, sőt irányíthatja is a gépeket, ki- és betudja kapcsolni a szervereket. Az alkalmazás iPhone-ra lett kifejlesztve, így egy egyszerű mobilkészülékkel bármikor eltudja érni a bérelt, az elhelyezett vagy a virtuális szervert bárhonnan, anélkül, hogy ennek érdekében utaznia kellene vagy sürgős feladatok esetében az operátorok után kellene telefonálgatnia, hiszen egyszerűen, pár gyors kattintással Önmaga is elintézhet szinte bármit.

A BIX2 biztonságos és légkondicionált termeket biztosít, ideálisan kialakított helyen a szerver gépek számára, melyek a nap 24 órájában elérhetőek, így ha a cég mellett teszi le a voksát nem kell aggódnia a szerver gépei miatt, azok a lehető legjobb helyen lesznek, igényes környezetben szakemberek felügyelete alatt.

Ha szeretne végre Ön is biztosra menni a szerver hosting, a virtuális szerver vagy a szerver bérlés terén és szeretné mobilkészülékéről az ingyenes alkalmazás által elintézni a legtöbb funkciót ezáltal megannyi időt és pénzt megspórolva, akkor a BIX2 Önt is várja páratlan és megbízható szolgáltatásaival!

Forrás: Szerver hosting