Professzionális állvány pénztárcakímélő áron

A rendkívül rugalmas PERI állványrendszer szinte egyetlen kérést sem hagy teljesítetlenül, különösen az ipari alkalmazásoknál. Szinte bármilyen beállítást lehetővé tesz a helyi adottságokhoz igazodva, és megfelel a legmagasabb munkabiztonsági követelményeknek a megvalósítandó munkaterületeken.

Állvány pénztárcakímélő áron rendelhető a peri.hu weboldalon, tehát ha igazán magas minőségű állványt szeretne rendelni, de mégsem szeretne sokat költeni, akkor weboldalunk az ön számára a legmegfelelőbb hely. A PERI állvány 25 cm-es és 50 cm-es rácsrendszerrel rendelkezik. A 25 cm-től kezdődő, különböző hosszúságú párkányok és fedélzetek széles választéka lehetővé teszi, hogy a deszkázat irányt változtasson a telepítés során, és ezáltal maximális alkalmazkodóképességet biztosít a projekt-specifikus geometriákhoz. A PERI állvány megfelel az EN 12810 és EN 12811 európai szabványok követelményeinek. Rugalmas moduláris állványrendszer szabványos csatlakozási lehetőségekkel 50 cm-enként elérhető ezzel az állványzattal. Minden 25 vagy 50 cm-es rácsmérettel rendelkező alkatrész bármilyen kombinációt lehetővé tesz. A PERI állvány rugalmassága számos szélességet tesz lehetővé, amely a felhasználó igényeihez igazodik.

Néhány további elemmel, például konzoltartókkal vagy megerősített párkányokkal, a bonyolult homlokzati geometriák is könnyen állványozhatók. Moduláris állványrendszer kapható tehát nálunk amely minőségi alkatrészekből készült különböző szélességekhez, közvetlenül a párkányokra szerelt csúszásmentes acél burkolattal! További részletekért és állvány rendelésért nézzen be még ma hozzánk a peri.hu weboldalra és itt akár néhány kattintással megrendelheti azt az állványt, amelyre leginkább vágyik.