Pszichológus – Minden problémára van megoldás!

Míg pár évvel ezelőtt furcsán néztek arra, akiről kiderült, hogy pszichológushoz jár, szerencsére ma már ez nem számít olyan szokatlannak. Ha úgy érzi egy élethelyzetet nem képes saját erejéből megoldani, akkor szükség lehet szakember segítségére.

[wp_ad_camp_1]

Pszichológus által Ön is megoldást találhat problémáira. A fővárosban Bajnai Nóra pszichológus áll azok rendelkezésére, akik szeretnék szakember segítségét kérni, problémáik megoldására. A mai világban minden felgyorsult, ráadásul mi, emberek is eltávolodtunk egymástól. A pszichológus segíthet a munka és a magánélet közti egyensúly megtalálásában, a különféle életszerepek közti egyensúly fenntartásában. A legtöbb ember nem képes kikapcsolni, lazítani. Ennek következménye pedig a gyakori alvási problémák, megbetegedések, párkapcsolati problémák, gyakori konfliktus a környezettel. Bajnai Nórának már több pár is köszönheti, hogy párkapcsolati problémáik megoldódtak. Ha Ön is szeretne külső segítséget kérni nagy bizalommal ajánljuk a pszichológus nőt figyelmébe.

Gyakori még, hogy szülők és gyermekeik szorulnak segítségre. Nem könnyű ugyanis egyedül megbirkózni a gyereknevelés adta nehézségekkel. A mai modern, technikai újításokkal teli korban egészen más kihívások előtt állnak a szülők, mint az előző évszázadban. Éppen ezért gyakori, hogy a szülő belátja, hogy egy problémával nem képes egyedül megbirkózni és szakértő segítséget kér. A pszichológus segítséget tud nyújtani az óvoda és iskola választás terén, nevelési tanácsadásban tudja részesíteni a szülőt, hatékonyan tudja kezelni a tanulási és beilleszkedési zavarokat. Továbbá a pályaválasztás kapcsán is segítséget tud nyújtani a serdülők és továbbtanuláson gondolkodó fiatalok számára.