Repülőtéri parkoló jó áron

Magas színvonalú parkolási, illetve transzfer szolgáltatásainkat visszatérő ügyfeleinknek 10%-os kedvezménnyel tudjuk biztosítani. Ha kényelmesen szeretne magának utat biztosítani a reptérig, ott pedig biztos parkolóhelyet szeretne, akkor hozzánk forduljon, mert mi fedett parkolót biztosítunk majd így megvédheti autóját a természeti hatásoktól is, tehát velünk mindenképpen jól jár.

[wp_ad_camp_1]

Repülőtéri parkoló igen kedvezményes áron elérhető az europaparkolo.hu weboldalon tehát ha ön is utazni szeretne és fél, hogy nem lesz elegendő parkolóhelye vegye fel velünk a kapcsolatot. Parkolónk kellemes, kulturált helyen található, így nem kell féltenie autóját, ráadásul cégünk rendelkezik lopás, illetve sérülés elleni biztosítással is. Reptéri transzfer szolgáltatásunk teljesen ingyenes, ami azt jelenti, hogy ön kényelmesen utazhat a reptérig egy kisbuszban ami légkondicionált és igen komfortos. Ha biztonsági bőröndfóliázást is szeretne igényelni csomagjainak akkor erre is van lehetőség, ez mindössze 1.000 ft-ba fog majd kerülni.

Repülőtéri parkoló

Repülőtéri parkoló

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a reptéri parkolókról és a transzferről olvasni mindenképpen keresse fel weboldalunkat az europaparkolo.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a témával kapcsolatban. A reptéri transzfert teljesen ingyenesen vállaljuk, a parkolás pedig a legkedvezőbb áron történik. Ha bármi kérdés merülne fel az árakkal vagy a parkolással kapcsolatban ezeket is bátran felteheti nekünk az info@europaparkolo.hu e-mail címen vagy tárcsázhatja akár a +36 30 600 9999 telefonszámot is és itt minden kérdésére választ kap majd. Ha utazni szeretne és biztosítani szeretné magának a biztonságos parkolóhelyet, akkor érdemes lehet hozzánk fordulni. Bővebben rólunk weboldalunkon olvashat majd.