Samsung Galaxy S21

A hírek szerint a Samsung Galaxy S21 2021 elején érkezik, és várhatóan ez lesz a vállalat következő csúcstelefonja, amely követi a Samsung Galaxy S20-at, amely a világ egyik első számú okostelefonja.

[wp_ad_camp_1]

Mit tehet a Samsung csúcstelefonjának fejlesztése érdekében? A Samsung S21-ről szóló pletykki arra utalnak, hogy sokat változtattak 2021-es készüléknél, amely jelenleg várhatóan jövő év januárjában landol. A Samsung Galaxy S21 készülékek biztosan a 2021-es évek legizgalmasabb telefonjai lesznek, így a hype már épül, és még most is rengeteg pletykát hallunk, beleértve a specifikációit és még sok mást. A Samsung mindig az év elején mutatja be új Galaxy S modelljeit, az utóbbi években pedig februárban jelentette be őket, majd márciustól értékesítette őket, így ugyanezekre számítottunk a Samsung Galaxy S21 termékcsaláddal is. Számos pletyka azonban most arra mutat, hogy január az a hónap, amikor ezeket a készülékeket bemutatják, és úgy tűnik, hogy a Samsung előrelépést akar szerezni a piacon 2021-ben.

Samsung Galasy S21

Samsung Galasy S21

Ez nemcsak egy pletyka, mert már több helyről hallgattuk, hogy a Samsung S21 versenyezhet az iPhone 12 eladásaival. A telefon a Bureau of Indian Standards (BIS) tanúsítási folyamatán egy hónappal a szokásosnál hamarabb ment át, ami szintén arra utal, hogy már januárban bemutatják.  A Samsung Galaxy S21 pletykák folyamatosan áramlanak, és az Android Police számos specifikációt tett közzé a sorozatban megjelenő három telefonról: a 6,2 hüvelykes Galaxy S21, a 6,7 hüvelykes Galaxy S21 Plus és a 6,8 hüvelykes Galaxy S21 Ultra. Emellett az is kiszivárgott, hogy a Galaxy S21 sorozat valószínűleg lapos képernyővel rendelkezik – vagy legalábbis az S21 és az S21 Plus valószínűleg. Nevezetesen nem említik a Samsung Galaxy S21 Ultra készüléket, így talán ez görbült lesz.