Minden a webfejlesztésről

Ezer sornyi kód megírása és ennek weboldalokká alakítása egy kreatív és bonyolult dolog a webfejlesztők számára. Ha gyönyörű webhelyet látott, és arra gondol, hogy kipróbálja magát ebben, akkor ki kell nyitnunk a szemét, és elmondhatunk néhány fontos dolgot, amelyet webfejlesztőként tudnia kell.

[wp_ad_camp_1]

Itt megtalálja az információkat ezért nem fogja megbánni, ha ide kattint. Egy olyan webhely létrehozása, amelyre a felhasználók nagy figyelmet fordítanak, nem csak a különféle programozási nyelvek elsajátításáról szól, hanem más fogalmakat is meg kell tanulnia, például a DevTools-ot, az adatformátumokat, a tesztelést, az API-kat, a hitelesítést és sok hasonló dolgot. A legfontosabb készség vagy tudás, amelyet minden fejlesztőnek el kell sajátítania, a három alapvető építőelem, azaz a HTML, a CSS és a JavaScript. HTML-t és CSS-t fog használni az interfészekhez. Csak kattintson jobb gombbal a böngészőjére, majd válassza az oldalforrás megtekintése lehetőséget. Megtalálja webhelyének felépítését, ahol sok HTML-címkét használnak különböző célokra.

Webfejlesztés

Webfejlesztés

A CSS-t a frontenden is használják, amely eldönti a stílust, a dizájnt, az elrendezést és a HTML-elemek megjelenítésének módját a képernyőn. A Javascriptre manapság nagy a kereslet, és alapvetően felelős azért, hogy a HTML-oldalai dinamikusak és interaktívak legyenek. A Javascript számos nyelvet is tartalmaz, például ott van a PHP, vagy a Python, hogy interaktívabbá tegye webhelyét. Ha olyan javascriptre fog szakosodni, mint a MEAN Stack vagy a MERN stack, akkor mélyen belemerül ebbe a nyelvbe, mert ez lesz a kezelőfelülete, valamint a háttérnyelve. A Git az egyik legnépszerűbb verziókezelő rendszer, amelyet a szervezet nagy részében használnak. Nagyobb az esély arra, hogy ezen a verziókontrollon kell dolgoznia, ha webfejlesztőként kap munkát. További részletekért bátran látogassa fel bátran weboldalunkat.