Spanyolország színes turisztikai kínálattal várja az utazni vágyókat

Kedveli a mediterrán hangulatot, és szívesen összekötné a tengerparti pihenést a kulturális műremekek felkeresésével? Ha némileg többre vágyik a nyaralás során, mint egyfolytában a tengerparton feküdni, és a hasát süttetni, akkor a színes turisztikai kínálatáról híres Spanyolország kitűnő választás az Ön számára. A Costa Blanca és a Costa del Sole csodás partszakaszai luxusszínvonalú pihenést biztosítanak a családi nyaralás alkalmával.

[wp_ad_camp_1]

S ha ennyi nem elég, akkor felkeresheti a turistáktól folyton nyüzsgő nagyvárosokat, melyek közül a legnépszerűbbek Madrid és Barcelona. Hasonló élményben lehet viszont része akkor is, ha Bilbaó, Valencia, vagy Malaga mellett teszi le voksát. A mediterrán életszemlélet, a remek borok és gasztronómia mellett a sportok szerelmesei is megtalálják számításukat, hiszen a Földközi-tenger számos vízi sport lehetőségével áll rendelkezésre, csak úgy, mint például az országhoz tartozó Mallorca szigete, mely élményfürdőjével és pezsgő éjszakai életével sok hazai turista kedvelt célpontja az utazás megtervezésekor.

Spanyol tengerpart

Spanyol tengerpart

Spanyolország gazdag az UNESCO által Világörökség részének nyilvánított látnivalókban is, így a történelem és az építészet iránt érdeklődők is megtalálják számításukat a nyaralás során. Az ország természeti kincsei, a művészetek, a kultúra és a hagyományőrző bikaviadalom mind-mind olyan vonzerő, melyért érdemes felkeresni a tüzes ritmusok és a spanyol temperamentum hazáját. A fürdőzésre már nem alkalmas hónapokban is annyi látnivaló akad Spanyolországban, mely lehetővé teszi, hogy az ország idegenforgalma egész évben élénk maradjon.