Stílusos esküvői meghívó a tökéletes ünnepre!

Hosszú ideje tervezek és készítek esküvői meghívókat. Ha egyedi terméket szeretne, ami tökéletesen képviseli Önöket a nagy napon, akkor forduljon hozzám bizalommal! Grafikusként számomra különösen fontos, hogy kézzel készített, egyedi esküvői meghívókat kínáljak a házasulandó párok számára. Kizárólag profi szakemberekkel dolgozom együtt, akik jártasak az iparművészeti grafika és a képzőművészet terén, így minden elképzelést meg tudunk valósítani.

A meghívók, értesítők, köszönőkártyák készítése során különös figyelmet fordítunk a papírválasztásra, az eseményre jellemző színekkel való harmóniára, az egyedi elképzelések megvalósítására.

Egy személyes találkozó alkalmával minden apró részletet, ötletet egyeztetünk, megbeszéljük a különféle lehetőségeket. Így az elkészült esküvői, születésnapi meghívó, vagy akár babaértesítő valóban olyan lesz, amilyennek megálmodták, ami valóban a megrendelő egyéniségét tükrözi, ugyanakkor készítője is büszke lehet rá.

Esküvői meghívó

Esküvői meghívó

Látogasson el internetes oldalunkra, ahol megtekintheti a különféle stílusú és hangulatú meghívókat, nézelődhet, ötleteket meríthet, kiegészítheti a saját elképzeléseivel azokat. Így együtt találhatjuk ki az Önre formált változatot. Ha megtisztel bizalmával, akkor akár egy héten belül kézhez kaphatja a megrendelt terméket, ami minden bizonnyal el fogja nyerni tetszését!

Forrás: Esküvői meghívók