Szabaduló szoba az egész családnak

Ha úgy érzi, hogy jobban összekovácsolódna a család, vagy a baráti kör a szabadulószoba játékok által, akkor nem árthat kipróbálni valamelyik szabaduló szobánkat. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhat majd ezek által.

[wp_ad_camp_1]

A szabaduló szoba lehetőséget ad arra, hogy megmozgassa agyát és kreativitását, hiszen a szabadulószoba lényege, hogy érdekes és izgalmas feladványokat kell megoldani, illetve küldetéseket kell teljesíteni ahhoz, hogy kijuthasson az adott szobából. Ha további részleteket és információkat szeretne megtudni a szabadulószobákról, a csapatépítésről, és esetleg megismerkedne az árakkal, akkor nem árthat felkeresni weboldalunkat, az exittheroom.hu-t és itt csupa hasznos információt talál majd. Szabaduló szobáink között ott van a Bomb, a Zombie, a Mind Boggling, valamint a Prison is, amelyeket minimum kettesével lehet játszani, tehát ezek mind csapatjátékok.

Prison szabadulószoba

Prison szabadulószoba

A Prison szabaduló szoba

A Prison szabaduló szobába 2-6 játékos jelentkezhet, akiknek az lesz majd a feladatuk, hogy kijussanak egy rejtélyekkel teli börtönből. Ásó nélkül elsőre nehézkesnek tűnhet a kijutás a rácsok fogságából, de ha elég szemfüles az ember, és minden játékos igyekszik megoldani a rejtvényeket, akkor rövid idő alatt is ki lehet jutni a börtönből. Érdemes tehát keresgélni, hiszen a megoldás kulcsai ott lesznek a szeme előtt. A játék hatvan percig tart majd. Ha netán kérdéseket szeretne feltenni nekünk  a Prison szabaduló szobáról, az árakról, vagy valamelyik másik szabaduló szoba érdekelné, akkor nem árthat felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal akik szívesen válaszolnak majd a feltett kérdésekre, csak küldjön e-mailt bátran az info@exittheroom.hu e-mail címre, vagy tárcsázhatja akár a +36 20 779 19 25 telefonszámot is.