SZÉP Kártya elfogadóhelyek a kártyabirtokosok szolgálatában

A Széchenyi Pihenőkártya, mint az egyik legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma, napról napra egyre több lehetőséget biztosít a kártyabirtokosok számára. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek számának folyamatos és dinamikus növekedése, valamint az a lehetőség, hogy a pihenőkártyát egyre több bank POS terminálja is képes kezelni, országszerte igen széles lefedettséget jelent. A kártyát használhatjuk szállásfoglalás, vendéglátás, valamint szabadidő és rekreációs szolgáltatások igénybe vételére. Az elfogadóhelyek körének bővülése pedig színes és változatos programokat, valamint sokrétű felhasználási módot ígér.

[wp_ad_camp_1]

A Széchenyi Pihenőkártya rengeteg előnnyel jár. Formája és működési elve lehetővé teszi, hogy kényelmesen, bankkártyához hasonló módon fizethessen vele a kártyabirtokos készpénz használata nélkül. A SZÉP Kártya elfogadóhelyeken nem érheti kényelmetlenség azzal kapcsolatban, hogy nem tudnak, vagy nem adhatnak vissza az utalvány árából, hiszen pontosan az az összeg kerül leemelésre, amennyibe az igénybe vett szolgáltatás ténylegesen került.

SZÉP Kártya

SZÉP Kártya

A kártyabirtokosok számára hasznos lehet, ha a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatáról, a kártyakibocsátó pénzintézetek szolgáltatásairól, valamint a legújabb hírekről és hasznos információkról egy helyen tájékozódhat. Honlapunk pontosan ezért jött létre. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek weboldalán aktuális hírek, részletes tájékoztató leírások várják a már gyakorlott és az új Pihenőkártya-tulajdonosokat. Célunk, hogy minden területre kiterjedő, részletes tájékoztatást biztosítsunk az utalványkártya használatával, és magával a SZÉP Kártyával kapcsolatosan. Az egyes kártyakibocsátó pénzintézetek újdonságairól is beszámolunk.

Weboldalunkon ezeken felül informálódhat az újonnan csatlakozott SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatás-kínálatáról, valamint a korábban már a szolgáltatói körbe lépett elfogadó helyek aktuális programjairól is.