Színtelen nedvességvédő cementbázisú építőanyagokhoz

A tökéletes megoldást megtalálni a nedvességvédő szerek esetében nem egyszerű feladat, hiszen amíg az egyik mester inkább az egyik megoldást javasolja, addig egy másik szakember már teljesen mást mond. Pontosan ezért az a legjobb, ha saját magad nézel utána a piacon kapható nedvességvédő szereknek és olyan szakembert választasz, aki tud is dolgozni az adott készítménnyel, illetve azt betudja szerezni számodra.

A tökéletes megoldásra mutatunk be most egy kiváló alternatívát. Az oldószertartalmú Asolin-WS ásványi anyagú szerkezetek színtelen és vízlepergető tulajdonságot eredményező felületi nedvességvédő szere kitűnő kivitelezést tesz lehetővé. A felhasználásra azonnal kész anyag az épületszerkezet felületére hordva a kapillárisokon keresztül azonnal felszívódik és nedvesség hatására vízlepergető tulajdonságúvá válik. Általa nem kell attól tartani, hogy a fal elvizesedik és belül bepenészedik.

Színtelen nedvességvédő

Színtelen nedvességvédő

A homlokzatok esetében és a közel függőleges épületszerkezetek felületi nedvességvédelmére ajánlott speciális Asolin-WS impregnálóval kezelt fal felületek vízlepergető tulajdonságuknak köszönhetőn teljes védelmet kapnak a télen bekövetkező fagyás és az épületkárosító sók szerkezetet romboló, káros hatásai ellen. A nagyszerű szer kifejezetten hatékony porózus beton, tégla-, homokkő, ásványi vakolat és ásványi színbevonatú felületeken, de emellett remekül használható beton-, cementkötésű műkő, illetve még azbesztcement anyagok védelme esetén is.

A könnyen használható, remek tulajdonságokkal rendelkező Asolin-WS használatra kész anyag, ami azt jelenti, hogy egy megfelelő ecsettel egyszerűen felhordható, akár még enyhén nedves felületere is, nem fontos, hogy a fal teljesen száraz legyen. Mivel a szer ragadás mentesen szárad, így nem is fog közben szennyeződni. A nedvességvédő felhordása után a felület már igazán rövid időn belül vízlepergetővé is válik.