Stresszmentes, aktív, fiatalos élet? Szőlőmag őrlemény a válasz!

Ma már számos kozmetikum által tudjuk, hogy a szőlőmag az öregedés elleni küzdelem egyik vezető tápanyaga, mivel védi és erősíti a kötőszöveteket, de emellett erős antioxidáns forrás is. A legnagyobb felfedezés ezen a téren a Kentucky Egyetemnek köszönhető, mivel kimutatták, hogy a szőlőmag kivonat által, laboratóriumi körülmények között a leukémiás sejtek önmagukat kezdték el pusztítani.

[wp_ad_camp_1]

A Szőlőmag őrlemény, kivonat – Infó + vásárlás webáruházunkban bármikor és bárki számára elérhető, hiszen a Viniseera szőlőmag kivonatot meg kell ismernie az embereknek. A szőlőmag őrlemény olyan erős antioxidáns hatású összetevőket tartalmaz, mint a polifenolok, melyek feladata a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlása, továbbá a szőlőmag kivonat az E-vitaminnál hússzor erősebb hatást fejt ki a szennyezések semlegesítése esetén.

A rendkívüli Viniseera szőlőmag mikroőrleményben mindezen antioxidáns kivonat csak még koncentráltabban adott, valamint biztosítja a rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 tápanyagokat is. A szőlőmag kivonat tehát ajánlott mindenki számára, aki fizikai munkát végez, sportol, aki erős érrendszert szeretne, aki az ízületeit akarja megóvni, valamint azok számára akik az anabolizmus serkentésére keresnek hatékony és természetes megoldást.

Szőlőmag kivonat

Szőlőmag kivonat

A Szőlőmag őrlemény, kivonat – Infó + vásárlás, avagy a Viniseera szőlőmag fogyasztása különösen fontos lehet a városokban élők számára, illetve azok részére akik napi nyolc órát irodában dolgoznak, így állandó stressznek vannak kitéve, a stressz ellensúlyozása a céljuk.

Keresse fel webáruházunkat, ahol a Szőlőmag őrlemény, kivonat – Infó + vásárlás lehetősége adott az Ön számára is! Használja a Viniseera szőlőmagot külsőleg ránctalanító és kisimító hatása miatt, elfogyasztva pedig élénkítse agyműködést, erősítse immunrendszerét természetes módon, hatékonyan!