Színvonalas Laguna étterem Csepel városában

Mivel a hal fehérjében és esszenciális zsírokban is gazdag, segít összpontosítani az elmét, növeli a koncentrációt és fenntartja az energiát, így a sushi tökéletes ebédidős lehetőség a munkanap során. Rendszeresen sushit fogyasztva a halolajok segíthetnek súlyosabb állapotokban, például pszichózisban és bipoláris zavarokban. Próbálja ki sushi ételeinket a Laguna étteremben.

Laguna étterem Csepel környékén elérhető a lagunaétterem.hu weboldalon, tehát látogasson el ide még ma és megtekintheti a laguna étterem teljes kínálatot a fogások áraival együtt. Éttermünkben nemcsak sushit fogyaszthat, hanem miso levest is. Valószínűleg látta az éttermi menükben, de mi a miso leves? Azért vagyunk itt, hogy mindent elmondjunk a hagyományos japán ételről. Ha vacsorázott már japán étteremben, vagy elvitelre rendelt, akkor valószínű, hogy már találkozott vele. De mi az a miso leves?  A hagyományos miso leves alapja a dashi és a miso egyszerű kombinációja. A Dashi egy japán leves alaplé, szárított bonito pelyhekből, hínárból és szardellából. A Dashit széles körben használják a japán konyhában. A Miso egy erjesztett paszta, amelyet szójabab, tengeri só és rizskoji keverékéből készítenek.

Ez egy japán alapanyag, amelyet gyakran használnak levesekhez, pácokhoz, mázakhoz és fűszerekhez. Más összetevők, például tofu, zöldségek és hínár is hozzáadhatók. Ez az összetevők kombinációja megnyugtató, sós ízt kölcsönöz a levesnek, különféle textúrákkal. A miso leves könnyen elkészíthető és szórakoztató. Az összetevők széles körben elérhetők a legtöbb élelmiszerboltban, de néhány közülük – különösen a miso paszta – megtalálható az ázsiai szaküzletekben vagy a helyi szupermarket nemzetközi folyosóján. Amellett, hogy finom, a miso levesnek számos táplálkozási előnye is van. kóstolja meg miso levesünket éttermünkben, nézze át a menüt a lagunaetterem.hu weboldalon.