Tanuljon Ön is igaz Reiki mestertől!

Szeretné könnyedebben megoldani problémáit és szeretné minél hatékonyabban elsajátítani a Reiki világának tanításait? Itt a lehetőség, hogy igaz mestertől tanuljon. Sajátítsa el a gyógyító erő és a meditáció lépéseit. Dolgozzon tiszta energiával, megbízható mester tanításának vezetésében.

Reiki mester és tanár várja Önt Dunavarsányban. Válasszon Ön is megfelelő reiki mestert. Egyre több magát igaz Reiki mesternek nevező szélhámosba botlik az ember. Egy mester-tanár az esetben hiteles ha hiteles mester-tanár avatáson esik át, melyet a megalapító Usui senseihez vezet. Ezt nevezzük mestervonalnak. Ennek köszönhetően lehet a tanulót tiszta energiával összekapcsolni. A hiányos energiát közvetítő magukat tanárnak nevező emberek nem adhatnak át Önnek megfelelő szintű képzést. Így rendkívül lényeges, hogy az energia tiszta és eredeti legyen. Kattintson a www.reikidunavarsany.hu weboldalra. Itt megismerheti Wagner Lajos Usui Shiki Ryoho Reiki és Gandai Reiki Ho mestert és tanítót.

Eredeti írásos anyagból tanít. Mester vonaláról és tevékenységeiről a weboldalon keresztül olvashat. Emellett minden rendkívül hasznos és ismertető jellegű információ elérhető a Reikiről a honlapon. Reiki klub és közösség várja Önt. A reiki mester-tanár Önben kinyit egy ajtót, mely mögött ott az igazság, a béke, a szeretet, a nyugalom és a boldogság. Amennyiben nem tud a megadott időpontokban Reiki tanfolyamon részt venni, akkor lehetőség van a Skype-on keresztül való oktatásra is. Tanuljon hiteles reiki mester kezei között és sajátítsa el a Reiki több szintjét. Hívja a +36-70-70-34-352 telefonszámot vagy írjon levelet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre. Bízza magát és energiáit hiteles Reiki mester tanításaira.