Tanuljon Ön is igaz Reiki mestertől!

Szeretné könnyedebben megoldani problémáit és szeretné minél hatékonyabban elsajátítani a Reiki világának tanításait? Itt a lehetőség, hogy igaz mestertől tanuljon. Sajátítsa el a gyógyító erő és a meditáció lépéseit. Dolgozzon tiszta energiával, megbízható mester tanításának vezetésében.

[wp_ad_camp_1]

Reiki mester és tanár várja Önt Dunavarsányban. Válasszon Ön is megfelelő reiki mestert. Egyre több magát igaz Reiki mesternek nevező szélhámosba botlik az ember. Egy mester-tanár az esetben hiteles ha hiteles mester-tanár avatáson esik át, melyet a megalapító Usui senseihez vezet. Ezt nevezzük mestervonalnak. Ennek köszönhetően lehet a tanulót tiszta energiával összekapcsolni. A hiányos energiát közvetítő magukat tanárnak nevező emberek nem adhatnak át Önnek megfelelő szintű képzést. Így rendkívül lényeges, hogy az energia tiszta és eredeti legyen. Kattintson a www.reikidunavarsany.hu weboldalra. Itt megismerheti Wagner Lajos Usui Shiki Ryoho Reiki és Gandai Reiki Ho mestert és tanítót.

Eredeti írásos anyagból tanít. Mester vonaláról és tevékenységeiről a weboldalon keresztül olvashat. Emellett minden rendkívül hasznos és ismertető jellegű információ elérhető a Reikiről a honlapon. Reiki klub és közösség várja Önt. A reiki mester-tanár Önben kinyit egy ajtót, mely mögött ott az igazság, a béke, a szeretet, a nyugalom és a boldogság. Amennyiben nem tud a megadott időpontokban Reiki tanfolyamon részt venni, akkor lehetőség van a Skype-on keresztül való oktatásra is. Tanuljon hiteles reiki mester kezei között és sajátítsa el a Reiki több szintjét. Hívja a +36-70-70-34-352 telefonszámot vagy írjon levelet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre. Bízza magát és energiáit hiteles Reiki mester tanításaira.