Társaságok számára adott a reptéri transzfer Szegedről mikrobusz bérléssel!

Ha repülővel utazna baráti társasággal vagy üzletfelekkel, így egy olyan nagyobb járműre van szüksége, mint például a mikrobusz, a kényelmes és biztonságos transzfer érdekében, akkor a Signum Transfer Kft. a tökéletes választás, hiszen mi szolgáltatásainkkal azon vagyunk, hogy Ön és kis csapata a lehető legkedvezőbb feltételek mellett, időben érje el a gépet, felesleges stressz és aggodalmak nélkül.

[wp_ad_camp_1]

A reptéri transzfer Szeged városából mikrobusz bérléssel a lehető leginkább optimális választás, ha nagy a társaság, de kevés a sofőr. A mikrobusz bérlés által hat, de akár kilenc fő is kényelmesen utazhat. A reptéri transzfer, avagy a mikrobusz bérlés előnyei között egyértelműen meg kell említeni, hogy kevesebbet fogyaszt, mint két külön személyautó, csak egy autóra kell autópályadíjat fizetni, a mikrobusz bérlés során a busz tágas utastérrel és csomagtérrel rendelkezik, ami hosszú utazásnál jóval kényelmesebb és persze semmit sem kell otthon hagyni!

Mikrobusz bérlés Szegeden

Mikrobusz bérlés Szegeden

A reptéri transzfer Szegedről mikrobusz bérléssel a tökéletes választás, hiszen általunk kizárólag modern, klimatizált gépkocsikat kap kézhez, a nyári-téli gumi használat az idénynek megfelelő, a mikrobusz bérlése alatt szükség esetén hóláncot is biztosítunk, sőt igény esetén még gyermekülést is, arról nem is beszélve, hogy az utasok számára adott az utasbiztosítás. Amennyiben a reptéri transzfer érdekében hozzánk fordul, mi még arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a bérlés teljes idejére díjmentesen letárolja autóját Szegeden, őrzött telephelyünkön.

A reptéri transzfer Szegedről Budapestre többé nem okozhat gondot az Ön számára sem, hiszen ennek érdekében ezentúl csupán csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és mi máris készséggel álluk rendelkezésére! Ne feledje, a Signum Transferre mindig számíthat, kérjen ajánlatot bátran!